Kluci z party: Jim Parsons hostí gay večírek, který změnil kulturu

Kluci z party: Jim Parsons hostí gay večírek, který změnil kulturu | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit dalších 7 obrázků
Ryan Murphy připravil pro Netflix nové filmové zpracování přelomové divadelní hry. Pusťte si trailer.

Nezastavitelný producent Ryan Murphy (American Horror Story, Glee) pokračuje v chrlení nových a nových projektů pro Netflix. Letos mu dodal už druhou řadu Politika, novinku Hollywood a za pár dní dorazí také prequel Přeletu nad kukaččím hnízdemRatched. Vedle seriálové tvorby Murphy produkuje také filmy a už za pár dní do našich obýváků dorazí novinka Kluci z party (The Boys in the Band).

Snímek vychází ze stejnojmenné divadelní hry z roku 1968, která byla revoluční, když jako jedna z prvních pomáhala etablovat gaye v mainstreamové kultuře. Hra se dočkala jedné adaptace už v roce 1970, teď tedy s novou přichází producent Murphy. Film zrežíroval Joe Mantello, který také před dvěma lety režíroval divadelní znovuuvedení hry. Scénář napsal Ned Martel (Glee, Hollywood, American Horror Story) společně s Martem Crowleym, autorem původní hry. Obsazení je stejné jako v divadelní verzi z roku 2018. V hlavních rolích tak vystupují: Jim Parsons (Teorie velkého třesku), Zachary Quinto (Star Trek), Matt Bomer (White Collar), Andrew Rannells (Black Monday), Charlie Carver (Teen Wolf), Robin de Jesus (Elliot Loves), Brian Hutchison (Winter's Tale), Michael Benjamin Washington (Unbreakable Kimmy Schmidt) and Tuc Watkins (Desperate Housewives).

Příběh je zasazený do roku 1968, kdy se ještě předpokládalo, že by gayové měli svou orientaci skrývat před světem. Dění se odehrává na rozjeté narozeninové party, kterou scenárista Michael uspořádal pro břitkého přítele Harolda. Na večírku jsou také Michaelova bývalá láska Donald, několik dalších přátel a Cowboy, prostitut najatý jako dárek pro Harolda. Večírek nabere nečekané obrátky, když rozjetou společnost nabourá slušňácký heterosexuál Alan, Michaelův spolubydlící z vysoké. Všichni muži následně konfrontují vlastní vnitřní démony a i přátelské celé skupiny je ohroženo.

Galerie: 8

Kluci z party: Jim Parsons hostí gay večírek, který změnil kulturu | Fandíme filmu Kluci z party: Jim Parsons hostí gay večírek, který změnil kulturu | Fandíme filmu Kluci z party: Jim Parsons hostí gay večírek, který změnil kulturu | Fandíme filmu Kluci z party: Jim Parsons hostí gay večírek, který změnil kulturu | Fandíme filmu Kluci z party: Jim Parsons hostí gay večírek, který změnil kulturu | Fandíme filmu Kluci z party: Jim Parsons hostí gay večírek, který změnil kulturu | Fandíme filmu Kluci z party: Jim Parsons hostí gay večírek, který změnil kulturu | Fandíme filmu Kluci z party: Jim Parsons hostí gay večírek, který změnil kulturu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest