Není čas zemřít: Upoutávka potvrzuje, že 007 nahradí nová agentka

Není čas zemřít: Upoutávka potvrzuje, že 007 nahradí nová agentka | Fandíme filmu
MGM
Zobrazit dalších 7 obrázků
Zároveň jsou tu zbrusu nové záběry z očekávané bondovky, která má ukončit špionážní kariéru Daniela Craiga.

Když se loni dostala k filmovým fanouškům informace, že v chystaném snímku Není čas zemřít po Jamesi Bondovi převezme kódové označení 007 ženská agentka, část internetových diskutérů začala prskat. Což je v anonymních internetových diskusích poměrně běžný jev – vždycky bude někdo nadávat, že věci nejsou stejné, jako byly před lety a část diskutérů si naopak bude stěžovat, že vývoj kupředu není dostatečně rychlý. U Bonda se v jednu chvíli zdálo, že studio nakonec půjde na ruku staromilcům – objevovaly se zvěsti, že filmaři pro jistotu ustoupili a nebudou agentce Nomi (Lashana Lynch) ve snímku přikládat označení 007 a raději jí vyberou nějaké jiné číslo. Poslední trailer však zdánlivě naznačuje, že by zvěsti o opatrnosti tvůrců nemusely být pravdivé, popřípadě, že došlo ještě jednou ke změně.

Když si pustíte anglickou verzi traileru, tak Daniel Craig říká, že „nová agentka 00 je odzbrojují mladá dáma“. Když si však pustíte verzi italskou, hovoří se v něm o agentce „zero, zero, sette“. Jistě, v italské verzi může být nesrovnalost, avšak trailer odpovídá tomu, co jsme se o postavě Lashany Lynch dozvěděli loni v létě a delší dobu se o tom spekulovalo už předtím. Aktuálně to tedy vypadá, že by agentka Nomi po odchodu Jamese Bonda do důchodu (ke kterému došlo na koni snímku Spectre) měla skutečně převzít hodnost 007.

Kromě italského traileru, ve kterém můžeme sledovat ty samé záběry, jako když nová upoutávka poprvé vyšla v angličtině, se objevilo ještě jedno nové video. To je z části zkrácenou verzí dosud rozebírané ukázky, avšak zároveň nabízí i několik dosud neviděných záběrů:

Není čas zemřít (2020): James Bond, agent 007, skončil aktivní službu a užívá si zasloužený odpočinek na Jamajce. Klid však nemá dlouhého trvání – objeví se totiž jeho starý přítel Felix Leiter ze CIA a požádá ho o pomoc. Mise na záchranu uneseného vědce se ukáže být zrádnější, než se na začátku zdálo. Bond se během vyšetřování dostane na stopu nevyzpytatelného zločince, který disponuje nebezpečnou a velmi ničivou novou technologií.

Datum české premiéry bylo stanoveno na 19. listopadu 2020.

Galerie: 8

Není čas zemřít: Upoutávka potvrzuje, že 007 nahradí nová agentka | Fandíme filmu Není čas zemřít: Upoutávka potvrzuje, že 007 nahradí nová agentka | Fandíme filmu Není čas zemřít: Upoutávka potvrzuje, že 007 nahradí nová agentka | Fandíme filmu Není čas zemřít: Upoutávka potvrzuje, že 007 nahradí nová agentka | Fandíme filmu Není čas zemřít: Upoutávka potvrzuje, že 007 nahradí nová agentka | Fandíme filmu Není čas zemřít: Upoutávka potvrzuje, že 007 nahradí nová agentka | Fandíme filmu Není čas zemřít: Upoutávka potvrzuje, že 007 nahradí nová agentka | Fandíme filmu Není čas zemřít: Upoutávka potvrzuje, že 007 nahradí nová agentka | Fandíme filmu
Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest