Five Eyes: Jason Statham se vrhne po hlavě do světa špionáže

Five Eyes: Jason Statham se vrhne po hlavě do světa špionáže | Fandíme filmu
Summit Entertainment
Zobrazit další 1 obrázek
Jason Statham už popáté bude spolupracovat s Guyem Ritchiem, se kterým natočil třeba Sbal prachy a vypadni nebo Podfu(c)k.

Režisér Guy Ritchie (Gentlemani, Aladin) a britský bourák Jason Statham si spolu očividně rozumí. Společně natočili už čtyři filmy (Sbal prachy a vypadni, Podfu(c)k, Revolver a zatím neuvedený Cash Truck) a chystají se na další. Ten ponese název Five Eyes a bude se točit kolem Orsona Fortuna, agenta MI6, který je naverbován globální zpravodajskou službou "Five Eyes", aby zamezil prodeji nebezpečné zbraňové technologie, jež by mohla narušit zavedený světový řád. Během náročného úkolu se dá dohromady se specialistkou na high-tech Sarah Fidel a ruku v ruce se pokusí proniknout do blízkosti podezřelého miliardářského magnáta. Ritchie bude točit dle scénáře z per Ivana Atkinsona a Marn Davies. Zručný režisér si látku přirozeně trošku přizpůsobí svému vkusu, přičemž první klapka by měla padnout již v září letošního roku někde v Evropě.

Společnost STXfilms si již zajistila distribuční práva se slovy: "Jason je globální hvězda a ve chvíli, kdy spojí síly s Guyem Ritchiem, vzniká naprosto neodolatelná kombinace." Kdy by mohl snímek dorazit do kin, není v tuto chvíli známo.

Zdroj: Collider

 (titulní foto je ilustrační, ze snímku Mechanik zabiják: Vzkříšení)

Galerie: 2

Five Eyes: Jason Statham se vrhne po hlavě do světa špionáže | Fandíme filmu Five Eyes: Jason Statham se vrhne po hlavě do světa špionáže | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest