Shazam! 2 odhalil svůj oficiální název a první plakát

Shazam! 2 odhalil svůj oficiální název a první plakát | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 1 obrázek
Herci si dělají legraci z toho, jak málo nám toho vlastně o snímku mohou prozradit.

Podobně jako v případě Aquamana 2 je premiéra Shazama! 2 ještě pořád docela daleko, a tak toho o snímku bylo na víkendové akci DC FanDome odhaleno naprosté minimum. Panel vedl představitel Shazama Shawn Levi a většinu času vlastně jen vtipkoval o tom, že o pokračování nesmí vůbec nic říct. Společně s ním ve videu vystoupili Asher Angel, Jack Dylan Grazer, Meagan Good, Faithe Herman a Adam Brody. To lze brát jako potvrzení, že se všichni v pokračování vrátí jako jejich postavy, tedy jako Billy Batson / Shazam!, Freddy Freeman a Darla Dudley. Představitelé Mary Bromfield, Eugena Choie a Pedra Peñi chyběli.

Snímek se bude jmenovat Shazam!: Fury of the Gods (Shazam!: Hněv bohů). Režisér David F. Sandberg k tomu následně správně poznamenal: „Jakých bohů? A proč se hněvají?“ Připomínáme, že Shazamovy schopnosti pocházejí od mytologických božstev. Na konci prvního snímku své schopnosti skrze čarodějnou hůl předal také svým adoptivním sourozencům. Mohli by se bohové zlobit právě proto? Zatím vůbec nevíme, o co v pokračování půjde, nicméně herci naznačili, že by v něm mohlo vystupovat větší množství záporáků.

Dále během panelu zaznělo, že by ve filmu někdo mohl mít „tajné cameo“, a že by se v něm mohl objevit Sinbad. Sinbad je americký komik, o kterém se léta mezi lidmi šířila smyšlená legenda o tom, že v 90. letech minulého století hrál džina ve snímku nazvaném Shazam. To se ale nikdy nestalo a vlastně ani žádný takový film neexistoval. Pouze tu byl jiný film s podobným názvem, Sinbad se v jedné svojí show převlékal za orientálního Sindibáda a několik samostatných vzpomínek se nejspíš „pamětníkům“ slilo v jednu. Teď si možná skutečně zahraje v Shazamovi...alespoň v tom moderním. A nebo je to celé vtip.

Dole v galerii můžete vidět první plakát, který byl k chystanému snímku zveřejněný a na závěr se můžete podívat také na humoristické video od College Humor, které si dělá legraci z toho, že ztracený snímek Shazam se Sinbadem byl konečně objevený.

Shazam! 2 má českou a slovenskou premiéru stanovenou na 3. 11. 2022.

Zdroje: FanDome, David F. Sandberg

Galerie: 2

Shazam! 2 odhalil svůj oficiální název a první plakát | Fandíme filmu Shazam! 2 odhalil svůj oficiální název a první plakát | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest