Metal Gear Solid: Tvůrce legendární hry si vyhlédl ideálního představitele Solida Snakea

Metal Gear Solid: Tvůrce legendární hry si vyhlédl ideálního představitele Solida Snakea | Fandíme filmu
Konami
Zobrazit další 4 obrázky
Herce jsme nedávno mohli vidět na Netflixu. 

Metal Gear Solid je ten typ filmové adaptace, která se chystá poměrně dlouho a čert ví, jestli se ji vůbec někdy dočkáme. Jednou za čas o projektu slyšíme od režiséra Jordana Vogta-Robertse (Kong: Ostrov lebek), ale žádný výrazný posun kupředu se nikdy nekonal. Zatímco Roberts by bral do hlavní role Solida Snakea Oscara Isaaca, duchovní otec videohry, Hideo Kojima, má o představiteli hlavního hrdiny jinou představu. Pokud jste neměli se Solidem Snakem tu čest, tak vězte, že jde o bývalého agenta jednotky FOXHOUND a zároveň je jedním z klonů světoznámého vojáka Big Bosse. Příběh prvního moderního dílu se odehrával na ostrově Shadow Moses, kam se hrdina musel infiltrovat a kromě zachránění dvojice rukojmí musel odvrátit nukleární hrozbu v podobě nové technologické zbraně.

Kojima, který loni vydal na PS4 videohru Death Stranding s Normanem Reedusem, na Instagram napsal, že jej zaujal herec Luca Marinelli. Toho jsme viděli nedávno jako jednoho z bojovníků z komiksovky Old Guard: Nesmrtelní a podle Kojimy podal působivý výkon jako záporák v pět let staré akční sci-fi Říkali mi Džigu. Vývojář je přesvědčen, že Marinelliho popularita časem vzroste a myslí si, že kdyby si nasadil na čelo bandanu, tak by to byl hotový Solid Snake. 

V galerii se můžete podívat, jak Marinelliho coby Snakea vylíčil výtvarník BossLogic.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Hideo Kojima (@hideo_kojima),

 

Galerie: 5

Metal Gear Solid: Tvůrce legendární hry si vyhlédl ideálního představitele Solida Snakea | Fandíme filmu Metal Gear Solid: Tvůrce legendární hry si vyhlédl ideálního představitele Solida Snakea | Fandíme filmu Metal Gear Solid: Tvůrce legendární hry si vyhlédl ideálního představitele Solida Snakea | Fandíme filmu Metal Gear Solid: Tvůrce legendární hry si vyhlédl ideálního představitele Solida Snakea | Fandíme filmu Metal Gear Solid: Tvůrce legendární hry si vyhlédl ideálního představitele Solida Snakea | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest