X-Men: Days of Future Past - Čekají nás kompletně CGI mutanti?

X-Men: Days of Future Past - Čekají nás kompletně CGI mutanti? | Fandíme filmu
Bryan Singer slibuje víc triků než kdy předtím. Jak to bude s návratem Storm a Nightcrawlera? AKTUALIZOVÁNO.

Aktualizace: V rozhovoru se serverem Cinemablend Bryan Singer potvrdil, že film bude točit ve 3D. Hugh Jackman pro změnu zase v rozhovoru pro Hollywood Reporter zmínil, že jeho role ve filmu bude velká. Jsme zvědaví. 

Ačkoliv Bryan Singer během pár týdnů vrhne do kin svou novinku Jack a obři, mnohem větší pozornost se soustředí k jeho režijnímu návratu k sérii X-Men. Zápletka Days of Future Past slibuje kromě postav z První třídy také návrat mutantů z dřívějších filmů popisujících dobrodružství hrdinů ze školy Charlese Xaviera. Už víme, že kromě tohoto profesora by se měl vrátit také starý Magneto, krátkou roličku si také střihne Wolverine, Rogue či Iceman. Bryan Singer se nyní rozpovídal o tom, zda ve filmu můžeme čekat také cameo Halle Berry a Alana Cumminga, tedy Storm a Nightcrawlera. Režisér se vyjádřil v tom smyslu, že by bylo fajn, kdyby se obě postavy ve filmu objevily, už jen proto, že se mu s oběma herci výborně spolupracovalo. Nejdůležitější pro něj však je, aby celý film dával smysl a přítomnost těchto postav tento fakt nenarušovala. Singer zkrátka nestojí o zbytečné štěky známých charakterů, které by byly jen laciným pozlátkem.

Na adresu počtu postav ve filmu se nyní vyjádřil i poradce Foxů s komiksovými filmy Mark Millar. Podle něj je angažmá Singera k Days of Future Past výborným krokem, neboť je to právě on, kdo umí správně vybalancovat práci s tak početným týmem hlavních hrdinů. "Když se podívám na první a druhé X-Meny, vidím v nich znamenitou práci s velkým množstvím postav. Každá tam má své místo. Třetí film už mi ale v tomto ohledu přišel přestřelený, postav tam bylo zkrátka moc. Nový X-Meni jsou na tom podle mě skvěle, nejdříve na nich pracoval Simon Kinberg s Matthew Vaughnem, poté se k nim přidal Bryan Singer. Jejich scénář jsem četl a musím říct, že rozhodně nepůsobí dojmem, že by byl film uspěchaný nebo že by v něm bylo příliš mnoho postav", sdělil Millar.

Poslední věcí, která nás v nových X-Menech čeká, bude větší množství CGI. Sdělil to sám Singer při propagaci Jacka a obrů, tento snímek přitom triků využívá ve velkém, ovšem jejich kvalita často pokulhává. Režisér plánuje technologii kompletních CGI postav uvést ve svých X-Menech, ovšem kterých charakterů se to bude týkat, zatím samozřejmě jen těžko prozradí. Dá se však očekávat, že tento osud by mohl postihnout např. obří roboty Sentinely. Jisté nicméně je, že si Singer tuto metodu velmi oblíbil a my se můžeme jen modlit, aby kvalita triků byla přece jen na vyšší úrovni než u Jacka a obrů. Takový materiál jako X-Meni by si to rozhodně zasloužil.

Zdroje: MTV, Huffington Post, SFX

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest