An American Pickle: Zapomeňte na kryogeniku, hrdina nové komedie je konzervován v čase v láku od okurek

An American Pickle: Zapomeňte na kryogeniku, hrdina nové komedie je konzervován v čase v láku od okurek | Fandíme filmu
HBO Max
Zobrazit další 3 obrázky
Seth Rogen si střihne "okurkovou" dvojroli. AKTUALIZOVÁNO o první trailer.

AKTUALIZACE: Jen chvíli po vydání příspěvku se objevil první trailer. Přehrajte si jej:

Originální námět se vždy cení a bláznivá komedie An American Pickle budiž skvělým příkladem. Příběh se točí kolem Herschela Greenbauma, zaměstnance v továrně na okurky, který se snaží ve dvacátých letech minulého století vydělat dostatek peněz pro svoji rodinu. Bohužel, jeden den v robotě se trošku zvrhne a hlavní hrdina spadne do láku od okurek, v němž "naložen" prospí další stovku let. Když se v roce 2020 probudí a uvědomí si, že fyzicky nezestárnul, musí se přirozeně popasovat s moderní dobou, hektickým tempem a všemi vymoženostmi jedenadvacátého století. V hlavě má zmatek a proto vyhledá svého vnuka Bena, z něhož se vyklubal vývojář na poli webových aplikací. Není těžké si představit, že tihle dva budou hledat společnou řeč jen velice obtížně.

Lionsgate

Vzhledem k bizarnímu námětu asi nikoho nepřekvapí, že hlavní dvojroli si střihne komik Seth Rogen, jemuž se loni zadařilo s povedenou romantickou komedií Srážka s láskou, v níž balil půvabnou Charlize Theron. Snímek zrežíroval Brandon Trost, chlapík podepsaný jako kameraman například pod komedií Sousedi či životopisným krimi dramatem Zlo s lidskou tváří. Uvidíme, jak mu to šlo na režijní sesli, přičemž vycházel ze scénáře Simona Riche (tvůrce seriálu Nebe s.r.o.).

Premiéra by měla proběhnout na HBO Max 6. srpna 2020, tak doufejme, že film převezme i české HBO. Ve vedlejších rolích se objeví Maya Erskine, Sarah Snook, Jorma Taccone a Sean Whalen.

V galerii najdete první fotky z filmu.

Zdroj: USAtoday

Foto: HBO Max

Galerie: 4

An American Pickle: Zapomeňte na kryogeniku, hrdina nové komedie je konzervován v čase v láku od okurek | Fandíme filmu An American Pickle: Zapomeňte na kryogeniku, hrdina nové komedie je konzervován v čase v láku od okurek | Fandíme filmu An American Pickle: Zapomeňte na kryogeniku, hrdina nové komedie je konzervován v čase v láku od okurek | Fandíme filmu An American Pickle: Zapomeňte na kryogeniku, hrdina nové komedie je konzervován v čase v láku od okurek | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest