Shang-Chi: Koukněte na obří kulisy, které pro novou marvelovku vyrostly

Shang-Chi: Koukněte na obří kulisy, které pro novou marvelovku vyrostly | Fandíme filmu
Marvel Comics
Zobrazit dalších 11 obrázků
Podívejte se na fotky kulis, ve kterých se má natáčet jeden z připravovaných filmů od Marvelu.

Na internetu se objevily fotky, které údajně zobrazují postavené kulisy pro Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, jeden z mnoha připravovaných komiksových filmů od Marvelu. Vyfocené mají být v Austrálie nedaleko Sydney, kde se snímek bude po vyřešení epidemiologické situace opět natáčet. Fotky se objevily na Redditu.

Jako první uživatel s přezdívkou Strangeboganman přidal do subredditu r/Sydney příspěvek s fotkou, na které je vnější pohled na údajné filmové kulisy, podle autora příspěvku právě k Shang-Chimu. Od okolí je odděluje “lešení”, které zvenku příliš zajímavé není, zevnitř ale nejspíš bude zakryté zeleným plátnem, pro doplnění efektů v postprodukci. (Nebo jde o zastínění před zvědavci). Menším prostorem je pak vidět i dovnitř areálu, kde je vidět místo připomínající zahradu zakrytou průsvitnou kopulí. Autor fotky pak v komentářích dodal, že uvnitř viděl vesnici v asijském stylu, bambus a plastové kameny. Dle svých slov jen projížděl autem kolem, nestihl tak nic z toho vyfotit. Koukněte na zveřejněnou fotku sami:

Set for the new Marvel movie at Prospect Reservoir (Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings ) from r/sydney

Jiný uživatel pak pod fotografií na Redditu odkázal na jinou. Má jít o pár týdnů starý záběr ve stylu satelitního snímku, pravděpodobně tak půjde o fotku z dronu. V podstatě potvrzuje předešlý popis - vidíme na ni vesničku v asijském stylem s několika podobnými domky a větší vyvýšenou budovou uprostřed. Pravděpodobně by mohlo jít o nějaký chrám. Na kraji vpravo pak můžeme znovu vidět kopuli z předchozí fotky:

 

Co na první pohled na pravděpodobné kulisy Shang-Chi říkáte? V galerii pro připomenutí přikládáme obrázky superhrdinů z této komiksové série. Níže si pak můžete přečíst o čem je a kdy se máme dočkat její filmové adaptace.

Shang-Chi byl v komiksech inspirovaný filmy s Brucem Lee, takže v mnohém odkazuje na klasické bojové filmy. V komiksové předloze Shanga jeho otec vychovává v naprostém odříznutí od světa v čínské pevnosti. Stane se z něj mistr bojových umění, takže díky svému umu dokáže porazit i některé protivníky s nadpřirozenými silami. V pozdějším životě Shang zjišťuje, že jeho otce je zlosyn, který ho zneužívá pro své špinavé účely a oba se stávají odvěkými nepřáteli. Shang dokáže koncentrovat svoje Chi a díky tomu překračovat meze běžného lidského organismu. Je tak rychlý, že dokáže uhýbat kulkám či je odrážet náramky. Později je vystavený vesmírnému záření, které mu umožňuje se replikovat.

Scénář filmu píše Dave Callaham, režíruje Destin Daniel Cretton. V hlavních rolích Simu Liu, Tony Leung a Awkwafina. Americká premiéra je naplánována na 7. 5. 2021.

Zdroj: Reddit, Imgur

Galerie: 12

Shang-Chi: Koukněte na obří kulisy, které pro novou marvelovku vyrostly | Fandíme filmu Shang-Chi: Koukněte na obří kulisy, které pro novou marvelovku vyrostly | Fandíme filmu Shang-Chi: Koukněte na obří kulisy, které pro novou marvelovku vyrostly | Fandíme filmu Shang-Chi: Koukněte na obří kulisy, které pro novou marvelovku vyrostly | Fandíme filmu Shang-Chi: Koukněte na obří kulisy, které pro novou marvelovku vyrostly | Fandíme filmu Shang-Chi: Koukněte na obří kulisy, které pro novou marvelovku vyrostly | Fandíme filmu Shang-Chi: Koukněte na obří kulisy, které pro novou marvelovku vyrostly | Fandíme filmu Shang-Chi: Koukněte na obří kulisy, které pro novou marvelovku vyrostly | Fandíme filmu Shang-Chi: Koukněte na obří kulisy, které pro novou marvelovku vyrostly | Fandíme filmu Shang-Chi: Koukněte na obří kulisy, které pro novou marvelovku vyrostly | Fandíme filmu Shang-Chi: Koukněte na obří kulisy, které pro novou marvelovku vyrostly | Fandíme filmu Shang-Chi: Koukněte na obří kulisy, které pro novou marvelovku vyrostly | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest