Po zániku Země: Will Smith chtěl na několik let starém propadáku vystavět celé univerzum

Po zániku Země: Will Smith chtěl na několik let starém propadáku vystavět celé univerzum | Fandíme filmu
Columbia Pictures
Zobrazit další 3 obrázky
V rámci značky chtěl Smith vytvořit videohru, animovaný seriál, atrakce do zábavných parků, vzdělávací program, parfémy a dokonce sociální síť.

Postapokalyptický sci-fi snímek Po zániku Země (After Life) od režiséra M. Night Shyamalana byl obrovský propadák. Při rozpočtu 130 miliónů dolarů utržil tristních 243 miliónů a byl ztrhán kritiky. Šlo o možná největší přešlap v kariéře Willa Smitha. Neúspěch musel herce pěkně mrzet, nešlo totiž o žádnou rychlokvašku, Will Smith měl ambice vytvořit filmovou ságu, která by se vyrovnala Marvel Cinematic Universe, Star Wars a Pánovi prstenů.

Možná si ještě vzpomenete na velký únik dat studia Sony z roku 2014. Autor Ben Fritz úniku využil a snažil se nashromáždit vše o vzniku tohoto propadáku. Příběh filmu popsal ve své knize The Big Picture: The Fight for the Future of Movies. Po zániku Země měl být první film v obrovské sérii s názvem 1000 AE. Will Smith pracoval s týmem scenáristů, kteří dávali dohromady skoro tří setstránkovou bibli světa, kde detailně popisovali jeho tisíciletou historii. Sága 1000 AE měla být novou životní sérií pro generaci diváků, kteří by mohli prožívat nové a nové příběhy se svými hrdiny.

Will nepřišel do studia Sony jen s prvním filmem, měl detailně připravené pokračování, hraný seriál, animovaný seriál, videohru, všelijaké zábavní produkty, atrakce do zábavních parků, dokumenty, komiksy, vzdělávací program se spoluprací s NASA, parfémy, a dokonce novou sociální síť. Studio nebylo na stejné lodi, co se týče měřítka značky, ale minimálně filmům dost věřilo. Sony potřebovalo svou velkou ságu s hvězdou jako je Will Smith. Dokonce se snažili, aby v dalších dílech figuroval co nejvíce on a nepředal otěže svému synovi. Nic z toho se ale nestalo. Film byl nevídaný průšvih, který zabil veškeré naděje na budoucnost série. Mrzí někoho, že se nenatočilo pokračování?

Zdroj: Screenrant

Po zániku Země

31.05.2013 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 4

Po zániku Země: Will Smith chtěl na několik let starém propadáku vystavět celé univerzum | Fandíme filmu Po zániku Země: Will Smith chtěl na několik let starém propadáku vystavět celé univerzum | Fandíme filmu Po zániku Země: Will Smith chtěl na několik let starém propadáku vystavět celé univerzum | Fandíme filmu Po zániku Země: Will Smith chtěl na několik let starém propadáku vystavět celé univerzum | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest