The Flash: Opět se šušká, že by se ve filmu mohl objevit také Cyborg

The Flash: Opět se šušká, že by se ve filmu mohl objevit také Cyborg | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit dalších 5 obrázků
Dostane Barry Allen ve filmu kybernetického parťáka Victora Stonea a můžeme se těšit na masivní událost známou jako Flashpoint?

Kdyby šlo všechno podle původních plánů, tak už měsíc by se v kinech promítal samostatný film o Cyborgovi. Komikskový hrdina, který je napůl člověk a napůl stroj, se prvně mihnul v Batmanovi vs Superman prostřednictvím záběru záznamové kamery. V Lize spravedlnosti už byl součástí stejnojmenného týmu, kde jsme jej viděli v jeho plné kráse. Pak se měl dočkat, stejně jako jeho parťáci Aquaman a Flash, sólového filmu. To se z téhle trojice zatím podařilo jenom Aquamanovi, který se v budoucnu vrátí ve druhém dílu. Přípravy na Cyborga se nikdy pořádně nerozjely, ale jeden čas se počítalo s tím že by Cyborg mohl být součástí snímku The Flash, který měl mít prapůvodně premiéru 23. 3. 2018.

To, jak vlastně Flashův film bude vypadat, se napříč časem různě měnilo. Jednou měl být film temnější, podruhé veselejší. Někdy se mluvilo o samostatné legrácce, jindy o týmovém filmu inspirovaném komiksem Flashpoint, který by měl přepsat celé komiksové univerzum DC Films. Teď internetový insider Daniel Richtman tvrdí, že varianta s Flashpointem je stále na stole, a že by se ve snímku nejrychlejšího superhrdiny planety měl objevit také právě jeho kybernetický kamarád Cyborg.

Nakolik můžeme téhle informaci věřit, se v tuhle chvíli velice špatně posuzuje. Jak už bylo řečeno, pojetí Flashova filmu se různě vyvíjelo a obecně to The Flash při cestě za první klapkou nemá jednoduché. Několikrát se změnili režiséři a natáčení neminuly odklady. Naposledy právě ve spojitosti s pandemií. Až se zdravotní krizi podaří překonat, tak se stav projektu doufejme konečně stabilizuje a pod dohledem režiséra Andyho Muschiettiho se konečně začne natáčet. Jakmile se tak stane, budeme vědět daleko víc o castingu a celkovém směřování projektu. Do našich kin by měl rychlík přiběhnout 2. 6. 2022, ale po koronavirové pandemii by se mohla premiéra ještě oddálit.

Nejnověji se s americkou premiérou filmu počítá na 3. 6. 2022. The Flash je nejrychlejší superhrdina světa DC. Pracuje jako vyšetřovatel a přitom s pomocí svojí nadlidské rychlosti pomáhá lidem. Poprvé jsme jej na plátně pořádně viděli v Justice League, teď dostane vlastní celovečerní film. Hlavní roli hraje Ezra Miller. Snímek režíruje Andy Muschietti, podle scénáře Christiny Hodson.

Zdroj: CBM

Galerie: 6

The Flash: Opět se šušká, že by se ve filmu mohl objevit také Cyborg | Fandíme filmu The Flash: Opět se šušká, že by se ve filmu mohl objevit také Cyborg | Fandíme filmu The Flash: Opět se šušká, že by se ve filmu mohl objevit také Cyborg | Fandíme filmu The Flash: Opět se šušká, že by se ve filmu mohl objevit také Cyborg | Fandíme filmu The Flash: Opět se šušká, že by se ve filmu mohl objevit také Cyborg | Fandíme filmu The Flash: Opět se šušká, že by se ve filmu mohl objevit také Cyborg | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest