Almythea: Chystá se další sci-fi série, ve které předurčený hrdina povstane proti hvězdnému tyranovi

Almythea: Chystá se další sci-fi série, ve které předurčený hrdina povstane proti hvězdnému tyranovi | Fandíme filmu
BCG Publishing
Zobrazit další 2 obrázky
Láska, tyranie, vzdálená planeta, krystaly, artefakty a boj o svobodu. Prostě velké vesmírné dobrodrůžo, jak se sluší a patří.

Rozsáhlým sci-fi a fantasy sériím se v kinech často příliš nedaří. Vždy přijdou s velkými plány, které jdou po prvním dílu k čertu. Jen ty nejlepší se udržely, proto je tu pořád spoustu místa pro nové. Novou epickou sci-fi sérii podle knižní série The Chronicles of Almythea zkusí na veliká plátna přinést studia Rio Vista Universal, Porchlight Entertainment Worldwide a Priscilla Presley.

Almythea je knižní série od spisovatele A.J. Cootese. Ten je veliký fanoušek sci-fi, miluje Star Wars, Dunu a potrpí si i na fantasy klasiku Pán prstenů. První film by měl adaptovat první dvě knihy z plánovaných šesti. Scénář napsal Steven A. Finly a o režii se postará kameraman Bruce Logan. Jde o velmi zajímavé jméno, na kontě nemá moc filmů, ale dělal kameramana třeba k původnímu Tronovi a pomáhal s efekty do 2001: Vesmírná odysea a stál za legendárním výbuchem  Hvězdy smrti ze Star Wars: Epizoda IV - Nová naděje.

Synopse knižní série: „Po staletí byla Almythea ovládána mimozemským tyranem zvaným The Lost One a jeho zlověstným poručíkem Raven Weaverem. Kdysi dávno mírumilovná planeta je dnes zotročena a přichází o své cenné refrakční krystaly. Když se mladý válečník Little Hawk kvůli ochraně Broke Arrows, ženy, jenž miluje, přizná ke zločinu, který nespáchal, je vyhnán do pustin. Je donucen bojovat nejenom o svůj holý život, ale také se svými vnitřními démony. Na pokraji smrti objeví mysteriózního rebelujícího šamana Grey Paw, který se snaží změnit osud celé země.

Šaman věří, že je Little Hawk jediný, jenž je schopný najít ztracený artefakt a vzít planetu ze spárů tyrana. Oba hrdinové spolu usilovně trénují, aby se stali šampióny. Little Hawk je odhodlán vyhrát, ale musí překonat nelítostného prince Gyedera. Pokud selže, přijde o možnost osvobodit svou planetu a také o svou lásku.“

Zdroje: Enbook, Deadline

Galerie: 3

Almythea: Chystá se další sci-fi série, ve které předurčený hrdina povstane proti hvězdnému tyranovi | Fandíme filmu Almythea: Chystá se další sci-fi série, ve které předurčený hrdina povstane proti hvězdnému tyranovi | Fandíme filmu Almythea: Chystá se další sci-fi série, ve které předurčený hrdina povstane proti hvězdnému tyranovi | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest