Pobřežní hlídka: Film s The Rockem se Pamele Anderson nelíbil

Pobřežní hlídka: Film s The Rockem se Pamele Anderson nelíbil | Fandíme filmu
Paramount
Zobrazit další 2 obrázky
Podle královny jednodílných plavek by špatné seriály prostě měly zůstat špatnými seriály.

Pobřežní hlídku asi není příliš třeba představovat. Televizní série, která běžela od konce 80. let, se rychle stala mezinárodním fenoménem. Jasně, v zásadě šlo o mýdlovou operu ozvláštněnou o příležitostnou záchranu tonoucích, nicméně polonahým krasavicím a krasavcům v plavkách prostě publikum nedokázalo odolat. Z Davida Hasselhoffa a Pamely Anderson seriál udělal svého času superhvězdy a oba dva se po letech objevili v malých cameo roličkách ve filmovém remaku s Dwaynem Johnsonem v hlavní roli. Snímek se snažil jít ve stopách 21 Jump Street a udělat dávné seriálové blbiny říznou komedii. Bohužel, kvalit Jump Street se podařit nedosáhlo, a i když tržby byly slušné, recenze vesměs byly zdrcující. Snímek „bodoval“ na anticenách Zlatá malina a sám Johnson jej zavrhl.

Teď se k seriálu krátce vyjádřila Pamela Anderson, představitelka ikonické C.J. Parker. V pořadu What Happens Live with Andy Cohen řekla: „[Filmová Pobřežní hlídka] se mi nelíbila. Špatné seriály by prostě měly zůstat špatnými seriály. To Pobřežní hlídce dodávalo její kouzlo. Když se ze seriálů snažíte dělat filmy, tak to jen pokazíte.“ Herečka ve filmu měla cameo, tak podobné vyjádření může působit pokrytecky. Nicméně kdo ví, třeba když na cameo kývla, tak vůbec netušila, jaký bude zbytek filmu. Že koukatelné filmy na motivy seriálů točit jednoznačně lze, už samozřejmě bylo potvrzeno mnohokrát. Stačí si vzpomenout třeba na zmiňované 21 Jump Street, Starskyho a Hutche, Addamsovu rodinu nebo Charlieho andílky. Jen v případě Pobřežní hlídky to prostě nevyšlo, což je velká škoda, protože tahle látka je k pošklebování jednoduše zralá. Tak třeba někdy příště.

Zdroje: What Happens Live with Andy Cohen

Galerie: 3

Pobřežní hlídka: Film s The Rockem se Pamele Anderson nelíbil | Fandíme filmu Pobřežní hlídka: Film s The Rockem se Pamele Anderson nelíbil | Fandíme filmu Pobřežní hlídka: Film s The Rockem se Pamele Anderson nelíbil | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest