Justice League: Jak na oznámení režisérského sestřihu zareagovali jednotliví herci

Justice League: Jak na oznámení režisérského sestřihu zareagovali jednotliví herci | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit dalších 6 obrázků
Snyder prozradil, jak to vypadá s přípravami nového traileru a někteří fandové na oznámení Snyder Cutu zareagovali ničením Blu-rayů s dosavadní verzí filmu.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Včera to byly přesně tři roky od chvíle, kdy bylo oznámeno, že Zack Snyder kvůli osobní tragédii opouští Justice League. Následně byl film dokončen bez něj a před několika dny bylo oficiálně oznámeno, že Snyder dostane možnost svoji původní vizi dokončit a uveřejnit ji příští rok na HBO Max. Na novém sestřihu už se pomalu pracuje a Snyder fanouškům na sociálních sítích od oznámení potvrdil, že už se pracuje na traileru, který by někdy brzy měl být zveřejněný. Zatím si můžete pustit alespoň video, které ukazuje, jak Snyder oznámil, že se prodloužená verze filmu chystá. Jak sami můžete vidět fanoušci reagovali s nadšením:

Pro část z nich se za ty tři roky toužení po tzv. „Snyder Cutu“ stalo prakticky náboženstvím, kdy Snyderovi příznivci neváhali platit reklamní plochy, kde se Snyder Cutu dožadovali a samozřejmě také konstantně bombardovali svými výzvami sociální média. Manželé Snyderovi a vedení Warneru tvrdí, že to byl právě zájem fandů, který studio přesvědčil, že by se financováním alternativního sestřihu filmu dalo ještě něco vydělat. Teď, když fandové dosáhli svého, tak část z nich rituálně ničí dosavadní verzi Justice League:

Další kapitola »

Galerie: 7

Justice League: Jak na oznámení režisérského sestřihu zareagovali jednotliví herci | Fandíme filmu Justice League: Jak na oznámení režisérského sestřihu zareagovali jednotliví herci | Fandíme filmu Justice League: Jak na oznámení režisérského sestřihu zareagovali jednotliví herci | Fandíme filmu Justice League: Jak na oznámení režisérského sestřihu zareagovali jednotliví herci | Fandíme filmu Justice League: Jak na oznámení režisérského sestřihu zareagovali jednotliví herci | Fandíme filmu Justice League: Jak na oznámení režisérského sestřihu zareagovali jednotliví herci | Fandíme filmu Justice League: Jak na oznámení režisérského sestřihu zareagovali jednotliví herci | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest