Metuzalém: Chystaný film s "nesmrtelným" Michaelem B. Jordanem našel režiséra

Metuzalém: Chystaný film s "nesmrtelným" Michaelem B. Jordanem našel režiséra | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 4 obrázky
Jordan se nemusí bát. Biják "biblických" rozměrů zrežíruje uznávaný režisér.

Kalifornský rodák Michael B. Jordan má solidně nastartovanou hereckou kariéru. Zabodoval v boxerském dramatu Creed, upoutal v marvelovce Black Panther a chválu sklízí i za loňské drama Obhájce nevinných. Letos v říjnu by se měl představit jako John Clark ve filmové adaptaci románu Toma Clancyho Bez výčitek (Without Remorse), která bude mapovat profesní začátky tohohle bývalého člena speciální jednotky Navy SEALS, jenž se objevil celkem v sedmnácti knihách a postupem času se z něj vyklubal spolehlivý a efektivní operativní důstojní CIA. Pakliže bude film úspěšný, počítají v Paramountu s pokračováním (Rainbow Six).

A neradno zapomínat ani na chystané drama Metuzalém (Methuselah), tedy na filmové zpracování biblického příběhu o notoricky známém "chytrolínovi". Metuzalém bude pojednávat o muži, jenž přežil stovky let, aniž by jevil známky stárnutí, a při tom nashromáždil ohromné vědění, vzdělal se v mnoha jazycích a vědách a naučil se přežít. Projekt je přirovnávaný k Highlanderovi a počítá se s tím, že v případě úspěchu nastartuje novou "biblickou" frančízu.

Snímek se připravuje již řadu let, když v minulosti se počítalo s účastí Willa Smithe a posléze Toma Cruise. V době, kdy byl s projektem spojován Cruise to vypadalo, že na režijní sesli usedne Joachim Rønning a držet se měl scénáře z pera Davida Heymana. K realizaci ovšem nikdy nedošlo a následně se Warnerům upsal Jordan. Poměrně dlouho však nebylo zřejmé, kdo by se měl ujmout režie. Tato hádanka byla nyní rozluštěna, jelikož Warneři si plácli s britským režisérem Dannym Boylem, chlapíkem zodpovědným za pecky jako Trainspotting, 28 dní poté, Sunshine či Yesterday. Studio a producenti evidentně projektu věří a dvojice Boyle a Jordan by mohla jejich ambice naplnit.

Zdroj: SlashFilm

Foto: Marvel Studios

Galerie: 5

Metuzalém: Chystaný film s "nesmrtelným" Michaelem B. Jordanem našel režiséra | Fandíme filmu Metuzalém: Chystaný film s "nesmrtelným" Michaelem B. Jordanem našel režiséra | Fandíme filmu Metuzalém: Chystaný film s "nesmrtelným" Michaelem B. Jordanem našel režiséra | Fandíme filmu Metuzalém: Chystaný film s "nesmrtelným" Michaelem B. Jordanem našel režiséra | Fandíme filmu Metuzalém: Chystaný film s "nesmrtelným" Michaelem B. Jordanem našel režiséra | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest