Unhinged: Russell Crowe má den blbec a odnese to mladá maminka

Unhinged: Russell Crowe má den blbec a odnese to mladá maminka | Fandíme filmu
Solstice
Zobrazit další 4 obrázky
Americký distributor dává za příklad země jako Česko a chce nový thriller už brzdy uvést do kin. Podívejte se na trailer.

Pamatujete si na Volný pád, ve kterém v dopravní zácpě Michaelu Douglasovi rupnou nervy a vydá se na zabijáckou trestní výpravu? Něčím podobným na první pohled zavání novinka Unhinged. Také jsme v dopravní zácpě a také budou slavné herecké hvězdě povolovat nervy. Tentokrát je za volantem Russell Crowe, což je dost trefná volba, vzhledem k tomu, že herec je i v osobním životě pověstný tím, že občas neudrží emoce na uzdě.

Zveřejněný byl první trailer, který doplňuje podivný cover Nirvany, ale především ukazuje, co od snímku zhruba očekávat. Crowe hraje chlapíka, který má za sebou opravdu špatný den a uprostřed dopravní zácpy, kde už tak jsou emoce zjitřené, nereaguje zrovna pohotově. Spěchající maminka se synem jej vytroubí a objede. Když se z ní Crowe následně pokusí vyždímat v zácpě omluvu, hrdinka odmítá a Crowe se rozhodne, že jí uštědří násilnou lekci, aby na vlastní kůži poznala, co je to „den blbec“.

Maminku si zahrála Caren Pistorius, která měla vedlejší roli ve Smrtelných strojích a delší dobu hrála v seriálu Offspring. Synka ztvárnil Gabriel Bateman (Dětská hra) a v roli otce vystupuje Jimmy Simpson (Westworld). Scénář napsali Carl Ellsworth (Disturbia) a Lisa Ellzey (Warrior), režíroval Derrick Borte (American Dreamer). Kuriózní je, že v oficiální tiskové zprávě americký distributor Solstice zmiňuje Česko. A to v tom kontextu, že řada zemí světa, včetně nás, otevírá svá kina, a proto podle distributora dává smysl snímek uvést v USA už začátkem července.

Společnost Solstice tvrdí, že uspořádala průzkum mezi filmovými diváky a 80% z nich už se prý nemůže dočkat na to, až vyrazí opět do kina. Solstice tak předpokládá, že i navzdory nekomfortním bezpečnostním opatřením lidé do kin chodit budou. The Hollywood Reporter sice nedávno přišel s průzkumem veřejného mínění, podle kterého zhruba jen asi 22% dotázaných se domnívá, že by zhruba měsíc po zrušení zákazu měli ochotu vyrazit do kina, nicméně snímku Unhinged nezbývá než popřát, že dopadne spíš ta pozitivnější varianta. O české premiéře zatím nemáme zprávy, Slovensko má v tuhle chvíli uvedení stanovené na 27. 8.

Zdroj: Slashfilm

Galerie: 5

Unhinged: Russell Crowe má den blbec a odnese to mladá maminka | Fandíme filmu Unhinged: Russell Crowe má den blbec a odnese to mladá maminka | Fandíme filmu Unhinged: Russell Crowe má den blbec a odnese to mladá maminka | Fandíme filmu Unhinged: Russell Crowe má den blbec a odnese to mladá maminka | Fandíme filmu Unhinged: Russell Crowe má den blbec a odnese to mladá maminka | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest