Yes, God, Yes: Bůh, dospívání a sexualita v novém filmu s hrdinku ze Stranger Things

Yes, God, Yes: Bůh, dospívání a sexualita v novém filmu s hrdinku ze Stranger Things | Fandíme filmu
Vertical Entertainment
Zobrazit dalších 5 obrázků
Katolická výchova v mladé dívce vyvolá pocit, že kvůli masturbaci je nejhorší člověk na světě. Koukněte na trailer dobře hodnoceného snímku.

Yes, God, Yes – nebo po našem zhruba Ano Bože, ó ano. Tak se jmenuje snímek o dospívání mladé dívky, který je částečně inspirovaný vlastními životními zkušenostmi režisérky Karen Maine. Pro tu je film celovečerní prvotinou, která vychází ze stejnojmenného krátkého filmu, který Karen natočila v roce 2017. Krom toho také napsala námět pro příjemnou vztahovku Náhodná známost.

Yes, God, Yes pojednává o šestnáctileté Alici, která je na americkém středozápadě vychovávána podle přísných katolických pravidel. Během internetového chatování objeví kouzlo masturbace a začne ji ničit pocit viny. Pomoc hledá na náboženském táboře, kde doufá, že se jí podaří potlačit vlastní touhy. Záměr se zkomplikuje, když s Alicí začne flirtovat sympatický mladík. Hrdinku dál zaplavují zmatek a otázky a pokouší se zjistit, jak vybalancovat osobní touhy a zároveň si připadat jako dobrý člověk.

Hlavní roli ztvárnila Natalia Dyer, která hrála hlavní roli i v krátkém filmu a známe ji především jako Nancy ze Stranger Things. Flirtujícího chlapce ztvárnil Wolfgang Novogratz ze Sierra Burges je marná či z Mladých zabijáků. V dalších rolích vystupují Francesca Reale (Stranger Things) nebo Alisha Boe (Proč? 13x proto). Snímek byl loni uvedený na festivalu SXSW, odkud si odnesl veskrze pozitivní recenze, které chválí autentické podání příběhu, humor a skvělou Natalii Dyer. Datum premiéry prozatím stanovené není.

Galerie: 6

Yes, God, Yes: Bůh, dospívání a sexualita v novém filmu s hrdinku ze Stranger Things | Fandíme filmu Yes, God, Yes: Bůh, dospívání a sexualita v novém filmu s hrdinku ze Stranger Things | Fandíme filmu Yes, God, Yes: Bůh, dospívání a sexualita v novém filmu s hrdinku ze Stranger Things | Fandíme filmu Yes, God, Yes: Bůh, dospívání a sexualita v novém filmu s hrdinku ze Stranger Things | Fandíme filmu Yes, God, Yes: Bůh, dospívání a sexualita v novém filmu s hrdinku ze Stranger Things | Fandíme filmu Yes, God, Yes: Bůh, dospívání a sexualita v novém filmu s hrdinku ze Stranger Things | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest