Last Moment of Clarity: Zavražděná dívka se v napínavém thrilleru po letech záhadně opět objeví

Last Moment of Clarity: Zavražděná dívka se v napínavém thrilleru po letech záhadně opět objeví | Fandíme filmu
Lionsgate
Zobrazit dalších 6 obrázků
"Krvavá nevěsta" Samara Weaving si to opět schytá... nebo ne?

Přiznám se bez mučení, že talentovanou australskou herečku Samaru Weaving prostě můžu. Letos zazářila v akčním sci-fi úletu Guns Akimbo a loni v hororové komedii Krvavá nevěsta, která patřila k nejpříjemnějším překvapením loňského roku. Netřeba rovněž připomínat povedenou hororově-komediální taškařici The Babysitter z roku 2017, v níž si střihla tajemnou dětskou chůvu, jež se po večerech vážně nenudí. Letos by se měla rodačka z Adelaide představit mimo jiného také v kriminálním thrilleru Last Moment of Clarity, který z pozice režisérů a scenáristů ošéfovala dvojice Colin a James Kriselovi. Příběh bude mít tragický úvod, když započne vraždou mladé a krásné dívky. Synopse vypadá následovně:

Poté, co prohnilí gangsteři zavraždí půvabnou Georgii, rozhodne se její přítel Sam odletět do Paříže a schovat se tam, poněvadž i jemu hrozí smrtelné nebezpečí. Po několikaletém skrývání se zahlédne Sam na filmovém plátně hollywoodskou herečku, jež vypadá přesně jako jeho milovaná Georgia. Aby přišel záhadě na kloub, vydá se do Los Angeles, kde mu podá pomocnou ruku enigmatická Kat. Sam však netuší, že ve chvíli, kdy se se záhadnou herečkou setká tváří v tvář, jeho život se od základu změní.

Snímek Last Moment of Clarity dorazí na VOD 19. května 2020 a vyjma Weaving se zájemci mohou těšit na Briana Coxe, Zacha Averyho, Carly Chaikin, Udo Kiera a Hala Ozsana.

Foto: Lionsgate

Galerie: 7

Last Moment of Clarity: Zavražděná dívka se v napínavém thrilleru po letech záhadně opět objeví | Fandíme filmu Last Moment of Clarity: Zavražděná dívka se v napínavém thrilleru po letech záhadně opět objeví | Fandíme filmu Last Moment of Clarity: Zavražděná dívka se v napínavém thrilleru po letech záhadně opět objeví | Fandíme filmu Last Moment of Clarity: Zavražděná dívka se v napínavém thrilleru po letech záhadně opět objeví | Fandíme filmu Last Moment of Clarity: Zavražděná dívka se v napínavém thrilleru po letech záhadně opět objeví | Fandíme filmu Last Moment of Clarity: Zavražděná dívka se v napínavém thrilleru po letech záhadně opět objeví | Fandíme filmu Last Moment of Clarity: Zavražděná dívka se v napínavém thrilleru po letech záhadně opět objeví | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest