Autoři Tichého místa a Sam Raimi chystají společně sci-fi thriller

Autoři Tichého místa a Sam Raimi chystají společně sci-fi thriller | Fandíme filmu
Paramount Pictures
Zobrazit další 1 obrázek
Podle všeho půjde o doposud největší projekt, na kterém autoři zatím dělali. 

Bryan Woods a Scott Beck si udělali před dvěma lety jméno jako scenáristé u hororu Tiché místo. Příběh o rodině, jež žije ve světě, po kterém se potulují příšery silně reagující na jakýkoliv zvuk, zabodoval u kritiků i diváků. Na pokračování se už nepodíleli a u hororové jednohubky Haunt z loňského roku usedli do režisérského křesla. V něm zůstanou i u svého dalšího projektu, který zatím nemá název, ale půjde o sci-fi thriller, jenž má přijít s další originální myšlenkou jako tomu bylo v případě Tichého místa. Kromě režie se dvojice opět zhostí ještě scénáře a produkce, pod níž se podepíše ještě Sam Raimi.

S Raimim oba pánové spojí síly a podle jejich slov si nelze představit vhodnějšího člověka, jenž by jim pomohl pracovat na tak velkém filmu. Woods s Beckem narážejí na to, že Raimi je jeden z mála tvůrců, jemuž se úspěšně podařilo v kariéře natočit nezávislý hit (Lesní duch) i blockbuster (trilogie Spider-Man). Trojice prvně spolupracovala na jedné epizodě kratičkého seriálu 50 States of Fright na streamovací platformě Quibi a Raimi se už prý nemůže dočkat, až se o „vzrušující trhák“ s diváky podělí. Tak schválně, co na nás tvůrci chystají tentokrát. Projekt bude vznikat ve studiu Sony.

Titulní foto je ilustrační, pochází z Tichého místa.

Zdroj: Variety

Galerie: 2

Autoři Tichého místa a Sam Raimi chystají společně sci-fi thriller | Fandíme filmu Autoři Tichého místa a Sam Raimi chystají společně sci-fi thriller | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest