Riddick: V karanténě se dokončuje scénář pro čtvrtý film

Riddick: V karanténě se dokončuje scénář pro čtvrtý film | Fandíme filmu
Universal Pictures
Zobrazit dalších 5 obrázků
Filmy momentálně natáčet nejde, ale na psaní scénářů je času spousta. Podaří se Vinu Dieselovi konečně dotáhnout k realizaci jeho vysněný projekt?

Vin Diesel dlouhodobě zažívá největší úspěch se sérií Rychle a zběsile a relativně dobře si vede také xXx. Dieselova kariéra ale poprvé vystřelila k výšinám s jinou sérií. V roce 2000 se Vin poprvé představil jako Riddick ve snímku Černočerná tma. Tehdy se jednalo o malou akční sci-fi, která s malým rozpočtem dokázala přinést docela slušné tržby a velice dobré recenze. Diesel a režisér a scenárista David Twohy se následně rozhodli, že z Riddicka zkusí udělat velkolepou ságu, ale nedopadlo to vůbec dobře. Náklady na Riddicka: Kroniku temna (2004) sice byly velkofilmové, avšak návštěvnost stále zůstala na úrovni malé akční jednohubky. Zkrátka totální průšvih. Na další pokračování se tak čekalo dalších devět let a realizovat se jej podařilo jen díky tomu, že Diesel byl se studiem Universal zadobře díky Rychle a zběsile a rozpočet trojky opět výrazně klesl.

Uplynulo však dalších sedm let a na Vinovu vytouženou čtyřku se stále čeká. Původně se uvádělo, že natáčení začne už v roce 2017. Něco se ale změnilo a nikdy k tomu nedošlo. Tu a tam se o filmu něco proslechlo, ale natáčení nikde. Loni v létě Diesel tvrdil, že je scénář hotový, nicméně studio s ním zřejmě nebylo spokojené, protože včera herec na Instagram napsal, že nejnovější verze scénáře by měla být hotová příští týden. Uvidíme, zda tentokrát ze scénáře skutečně něco vzejde, nebo se jen bude další roky čekat. V minulosti se o snímku uvádělo, že by se měl jmenovat Riddick 4: Furya a mělo jít o prequel, který by pojednával o tom, jak se vlastně z Riddicka stal onen vesmírný zabiják, kterého známe z dosavadních filmů. Samozřejmě je naprosto klidně možné, že se od té doby opět všechno změnilo a nejnovější verze scénáře je zcela jiná. Fanouškům každopádně přejme, ať se projekt podaří dotáhnout k úspěšnému konci.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Furyan Friday... The latest Chronicles of Riddick script comes in next week. GRRR!

Příspěvek sdílený Vin Diesel (@vindiesel),

Galerie: 6

Riddick: V karanténě se dokončuje scénář pro čtvrtý film | Fandíme filmu Riddick: V karanténě se dokončuje scénář pro čtvrtý film | Fandíme filmu Riddick: V karanténě se dokončuje scénář pro čtvrtý film | Fandíme filmu Riddick: V karanténě se dokončuje scénář pro čtvrtý film | Fandíme filmu Riddick: V karanténě se dokončuje scénář pro čtvrtý film | Fandíme filmu Riddick: V karanténě se dokončuje scénář pro čtvrtý film | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest