Black Widow: Scarlett Johansson nebyla pro filmaře první volbou, o to víc si role váží

Black Widow: Scarlett Johansson nebyla pro filmaře první volbou, o to víc si role váží | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit dalších 8 obrázků
Johansson má za to, že sólovka Black Widow přichází ve správnou chvíli.

Scarlett Johansson patří k nejzářivějším hvězdám hollywoodského nebe, za což částečně vděčí i studiu Marvel, neboť Natasha Romanoff alias Black Widow se v minulých letech nesmazatelně zapsala do srdcí všech komiksových fanoušků. Johansson má přirozeně hereckého talentu na rozdávání a není živa jen z blockbusterů, ba naopak, leč marvelovky prostě táhnou, vydělávají peníze a významně se podepisují na oblibě jednotlivých účinkujících. Johansson si tento fakt velmi dobře uvědomuje, což znovu potvrdila i v čtivém rozhovoru pro magazín Parade, kde mimo jiné přiznala, že nebyla první volbou Marvelu při obsazování role Black Widow. Měla trošku kliku, protože režisér druhého Irona Mana, Jon Favreau, byl nucen řešit před začátkem produkce zapeklitý problém, když kvůli vytíženosti musela od projektu odstoupit Emily Blunt. Johansson o part moc stála a byla tudíž nadšená, když se jí Favreau ozval. "Nejlepší zpráva, jakou můžete dostat, je vždy ta, když nejprve něco nedostanete a pak se situace obrátí."

V interview též uvedla, že postava Black Widow jí naprosto změnila života. Zpočátku sice byla nervózní, zda bude fanoušci spokojení s tím, jak oblíbený komiksový charakter ztvárňuje, ale postupně si začala uvědomovat, že je součástí něčeho opravdu skvělého a velkého. Zřejmě nejvíc tenhle pocit vnímala ve chvíli, kdy se ve snímku Avengers všichni hrdinové postaví vedle sebe, připraveni bojovat za záchranu světa. V tomhle ikonickém momentu si prý všichni na place říkali: "To je bláznivé!" Měli tím na mysli, že se komiksové světy propojily na filmovém plátně a že jsou součástí něčeho výjimečného.

V tuhle chvíli už sympatická rodačka z New Yorku a fanynka basebalového klubu New York Yankees netrpělivě vyhlíží odloženou premiéru její sólo marvelovky Black Widow. Na tuhle příležitost si musela coby Natasha Romanoff počkat celou jednu dekádu, tudíž si vše okolo náramně užívá. Rovněž přiznává, že z pohledu kariérního přichází film ve správnou dobu. A její komentář k netrpělivě očekávané komiksovce? "Je to snímek o odpuštění a příjmutí určitých rozhodnutí. Jedná se o mnohem hlubší věc, než cokoliv, co jsme doposavad natočili."

V galerii mrkněte na fotky z castingu, artworky z Iron Mana 2 a hračky ke snímku Black Widow.

V akčním špionážním thrilleru Black Widow od Marvel Studios se musí Natasha Romanoff, alias Černá vdova, vypořádat se svou temnou minulostí a nebezpečným spiknutím, jež váže k její minulosti. Začne být pronásledovaná silami, které se ve snaze dostihnout ji nezastaví před ničím. Přesto se musí Natasha popasovat se svojí špiónskou minulostí a vazbami zpřetrhanými dávno před tím, než se z ní stal Avenger. Scénář filmu napsali Eric Pearson, Jac Schaeffer a Ned Benson. Režíruje Cate Shortland. V hlavní roli se vrací Scarlett Johansson. Dále hrají O-T Fagbenle, Florence Pugh, David Harbour a Rachel Weisz. Datum premiéry je stanovené na 5. listopadu 2020.

Zdroje: Parade, CBM

Foto: Disney/Marvel

Iron Man 2

07.05.2010 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 9

Black Widow: Scarlett Johansson nebyla pro filmaře první volbou, o to víc si role váží | Fandíme filmu Black Widow: Scarlett Johansson nebyla pro filmaře první volbou, o to víc si role váží | Fandíme filmu Black Widow: Scarlett Johansson nebyla pro filmaře první volbou, o to víc si role váží | Fandíme filmu Black Widow: Scarlett Johansson nebyla pro filmaře první volbou, o to víc si role váží | Fandíme filmu Black Widow: Scarlett Johansson nebyla pro filmaře první volbou, o to víc si role váží | Fandíme filmu Black Widow: Scarlett Johansson nebyla pro filmaře první volbou, o to víc si role váží | Fandíme filmu Black Widow: Scarlett Johansson nebyla pro filmaře první volbou, o to víc si role váží | Fandíme filmu Black Widow: Scarlett Johansson nebyla pro filmaře první volbou, o to víc si role váží | Fandíme filmu Black Widow: Scarlett Johansson nebyla pro filmaře první volbou, o to víc si role váží | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest