Matrix 4: Představitel proradného Cyphera lobuje za to, aby se jeho postava vrátila

Matrix 4: Představitel proradného Cyphera lobuje za to, aby se jeho postava vrátila | Fandíme filmu
Warner Bros.
Joe Pantoliano se snaží uhnat režisérku Lanu Wachowski, aby jej znovu obsadila. Když může vstát z mrtvých Neo, tak proč ne on?

Joe Pantoliano si v prvním Matrixu z roku 1999 zahrál postavu Cyphera, člena posádky lodi Nabuchadnezzar, který zradí svoje druhy výměnou za příslib znovupřipojení do virtuálního světa Matrixu. Nakonec je ale zrádce odhalený a v prvním filmu umírá. Jak ale víme, Neo (Keanu Reeves) a Trinity (Carrie-Anne Moss) v původní trilogii také zemřeli a přesto se oba vracejí. Smrt by tedy nemusela pro návrat být překážkou.

A Pantoliano o návrat stojí. V rozhovoru pro Cinemablend prozradil, že by se opravdu vrátit chtěl a dokonce prý bombarduje režisérku Lanu Wachowski zprávami. Zatím prý nicméně nedostal odpověď a ani prý příliš nepočítá s tím, že by se ve filmu objevit mohl. Ostatně, než pandemie koronaviru zmrazila celý Hollywood, čtvrtý Matrix už se několik týdnů točil. Kdyby se ve snímku měl objevit Cypher, bylo by to dávno domluvené. Na druhou stranu, Pantoliano spolupracoval s Wachowskými ještě na seriálu Sense8, takže vztahy asi nemají špatné. Tak kdo ví, třeba nakonec v Matrixu 4 dostane alespoň nějaké malé cameo.

Matrix 4 uvidíme 21. 5. 2021. Režíruje Lana Wachowski, v hlavních rolích hrají Keanu Reeves, Carrie-Anne Moss, Neil Patrick Harris, Yahya Abdul-Mateen II, Jessica Henwick, Jada Pinkett Smith, Jonathan Groff, Max Riemelt, Eréndira Ibarra, Brian J. Smith, Priyanka Chopra Jonas a Andrew Caldwell.

Zdroj: Cinemablend

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest