Shakespeare: Zlá žena Anne Hathaway bude zkrocena

Shakespeare: Zlá žena Anne Hathaway bude zkrocena | Fandíme filmu
Po nominaci na Oscara za Bídníky si Anne brousí své kočičí drápky na další klasiku.

Herečka Anne Hathaway má za sebou bezesporu nejlepší rok její kariéry. Důstojně se zhostila akční role v závěrečném díle Batmanské trilogie a zároveň excelovala v nejnovější adaptaci literární klasiky V. Huga Bídníci. Její výkon v roli Fantiny je považován za dosavadní vrchol její herecké kariéry a po získání Zlatého glóbu za vedlejší herecký výkon je také favoritem na výhru Oscara.

Teď na internet prosákly informace o jejím obsazení v chystané adaptaci komedie Williama Shakespeara Zkrocení zlé ženy. Zatím není jisté, jaké se ujme role, ale vše nasvědčuje faktu, že bude vystupovat jako zlá žena Kateřina. Informace o chystaném filmu jsou zatím dost omezené. Příběh původní komedie bude zasazen do Itálie v průběhu 20. století. Na scénáři pracuje Abi Morgan, který má na svědomí například film Stud režiséra Stevea McQueena nebo snímek Železná lady, za který si minulý rok Meryl Streep odnesla zlatou sošku pro nejlepší ženský herecký výkon v hlavní roli.

Osobně za nejslavnější zpracování Zkrocení zlé ženy považuji film italského režiséra Franca Zeffirelliho z roku 1967 s Elizabeth Taylor. Zatím je brzo na jakékoliv soudy, ale už jen kvůli shodě jmen se vyplatí film v samém zárodku nadále sledovat. V budoucnu vás budeme o díle dále informovat!

Zdroje: The Wrap, Slashfilm

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest