Black Widow odhalí, co špiónka dělala mezi jednotlivými marvelovkami

Black Widow odhalí, co špiónka dělala mezi jednotlivými marvelovkami | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit dalších 6 obrázků
Špionážní snímek může odhalit hrdinčinu minulost více, než se dosud myslelo. Kromě toho se pak vystřídala pozice skladatele.

Mezi řadou obrovských projektů, které se Marvel v nadcházejících letech chystá přinést a které budou nejspíše udávat směr MCU na dlouhá léta dopředu, možná působí Black Widow jako lehce chudý příbuzný. Přece jenom se jedná o prequel, navíc o postavě, jejíž osud se již dávno spečetil. Podle mnohých toho tudíž do filmového univerza nemůže přinést moc nového. Nyní to však vypadá, že by to nemusela být tak úplně pravda. I kdyby totiž špionážní komiksovka nutně neudávala směr MCU do bucoucna, minimálně doplní některé důležité souvislosti z minulosti, které v současné době chybí.

Už delší dobu je známo, že se film bude z velké části odehrávat mezi událostmi Captaina Americy: Civil War a Avengers: Infinity War, přičemž by alespoň částečně měl odhalovat tajuplnou minulost hlavní hrdinky, kdy ještě nestála na straně těch hodných. Aktuálně však šéf Marvelu, Kevin Feige, prozradil, že by snímek mohl ještě více prozkoumat minulost celého MCU. Měl by totiž odhalit, co přesně Natasha prožila i mezi jednotlivými marvelovkami, a ne pouze před nimi. Už tak hustě propojený vesmír by se tedy měl stát ještě propojenějším a spletitějším.

Mezi hvězdným tvůrčím týmem, kterým Black Widow oplývá, se poněkud ztratilo jedno jméno - Alexandre Desplat. Oscarový skladatel, jehož hudbu můžete znát například z Tváře vody nebo Malých žen, dával velkou naději, že by nejnovější marvelovka mohla přijít se skutečně zdařilou hudbou. Právě nevýrazná hudební složka je totiž jednou z věcí, které jsou filmům od Marvelu často vytýkány (podobně jako třeba nevýrazný vizuál). Nyní se však ukázalo, že byl francouzský skladatel nahrazen Lornem Balfem, autorem hudby k Mission: Impossible - Fallout.

Důvod je dosud neznámý. Objevily se však spekulace, podle kterých by za změnou mohly stát nejrůznější změny v diářích prakticky všech hollywoodských tvůrců, za které mohou opatření spojená s pandemií koronaviru. Podle jiných však Marvel nebyl s Desplatovou prací příliš spokojen a proto k projektu přivedli Balfeho, který má přece jenom větší zkušenost s hudbou k akčním filmům, aby provedl nějaké změny. Pravý důvod se však nejspíše nedozvíme.

Na závěr se můžete podívat na nejnovější fotky a obrázky, které najdete dole v galerii.

V akčním špionážním thrilleru Black Widow od Marvel Studios se musí Natasha Romanoff, alias Černá vdova, vypořádat se svou temnou minulostí a nebezpečným spiknutím, které se na její minulost váže. Je pronásledovaná silami, které se ve snaze dostihnout ji nezastaví před ničím. Přesto se musí Natasha popasovat se svojí špiónskou minulostí a vazbami, které zpřetrhala dávno před tím, než se z ní stal Avenger. Scénář filmu napsali Eric Pearson, Jac Schaeffer a Ned Benson. Režíruje Cate Shortland. V hlavní roli se vrací Scarlett Johansson. Dále hrají O-T Fagbenle, Florence Pugh, David Harbour a Rachel Weisz. Datum premiéry je stanovené na 5. 11. 2020.

Zdroje: Total Film, Collider

Galerie: 7

Black Widow odhalí, co špiónka dělala mezi jednotlivými marvelovkami | Fandíme filmu Black Widow odhalí, co špiónka dělala mezi jednotlivými marvelovkami | Fandíme filmu Black Widow odhalí, co špiónka dělala mezi jednotlivými marvelovkami | Fandíme filmu Black Widow odhalí, co špiónka dělala mezi jednotlivými marvelovkami | Fandíme filmu Black Widow odhalí, co špiónka dělala mezi jednotlivými marvelovkami | Fandíme filmu Black Widow odhalí, co špiónka dělala mezi jednotlivými marvelovkami | Fandíme filmu Black Widow odhalí, co špiónka dělala mezi jednotlivými marvelovkami | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest