MUBI: Nejlepší streamovací služba pro hardcore milovníky filmu je na 3 měsíce zdarma

MUBI: Nejlepší streamovací služba pro hardcore milovníky filmu je na 3 měsíce zdarma | Fandíme filmu
Mubi
Zobrazit další 2 obrázky
Nestačí vám v době karantény jen Netflix, HBO GO či Amazon Prime Video? Vyzkoušejte MUBI. 

Nestačí vám v době karantény jen Netflix, HBO GO či Amazon Prime Video? Nebo jste opravdu veliký milovníci filmů a rádi byste objevili mezinárodní, nízkorozpočtové a zapadlé klenoty? Přesně pro vás je streamovací služba MUBI, kterou si teď můžete vyzkoušet na tři měsíce zdarma.

MUBI funguje od roku 2007 a jedná se o opravdový pokladpro milovníky filmu. Hned z kraje je nicméně třeba upozornit na důležitou věc, MUBI nemá českou lokalizaci. Veškerý obsah včetně filmů naleznete v původním znění s anglickými titulky. Jestli angličtina není překážkou, dostanete unikátní filmové zážitky. Služba funguje vcelku odlišně než veškerá streamovací konkurence. Každý den přibude na službu film, který si po dobu dalších 30 dnů můžete pustit. Poté je nedostupný. Máte proto k dispozici vždy jen třicet snímků, které můžete vidět.

Výběr filmů je hlavním lákadlem. Většinu z nich pravděpodobně nebudete znát, jedná se o různorodou směsici kvalitních unikátů. Samozřejmě se na MUBI občas objeví něco od známějšího tvůrce, ale primárně je tahle služba o rozšiřování filmových obzorů. Pravidelná obměna filmů vám usnadní výběr toho, co si pustíte a přiměje vás ochutnat filmy, které byste jinak třeba ani neodvážili vyhledat. Služba v sobě obsahuje i databázi filmů, snímky můžete hodnotit, přidat do oblíbených, psát recenze či si vytvořit oku lahodící žebříček. První tři měsíce jsou momentálně zdarma, jinak si služba účtuje 199Kč za měsíc. Doporučujeme vyzkoušet, otevřou se vám brány do úplně jiných koutů kinematografie.

Zdroj: Mubi

Galerie: 3

MUBI: Nejlepší streamovací služba pro hardcore milovníky filmu je na 3 měsíce zdarma | Fandíme filmu MUBI: Nejlepší streamovací služba pro hardcore milovníky filmu je na 3 měsíce zdarma | Fandíme filmu MUBI: Nejlepší streamovací služba pro hardcore milovníky filmu je na 3 měsíce zdarma | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest