Táta v sukních: Oblíbenou rodinnou komedii čeká muzikálový remake: Koukněte na fotky

Táta v sukních: Oblíbenou rodinnou komedii čeká muzikálový remake: Koukněte na fotky | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Robina Williamse nikdy nikdo nenahradí, ale muzikálová verze Táty v sukni ze slavné Broadwaye by nemusela být úplně špatná.

Remake, remake, remake. Pakliže byl kupříkladu v devadesátých letech nějaký film úspěšný, existuje vysoká pravděpodobnost, že se dočkal nebo dočká nového hávu. Nejinak je tomu v případě komedie Mrs. Doubtfire - Táta v sukni režiséra Chrise Columbuse, v níž se Robin Williams snaží strávit co nejvíce času se svými dětmi, ačkoliv konflikt s manželkou a následný rozvod mu tyhle radosti významně komplikuje. Jakmile se však dozví, že jeho exmanželka potřebuje hospodyni, okamžitě se uchází o místo. Stačí perfektní paruka, trochu make-upu a šaty pro každou příležitost a starostlivý otec se stává paní Doubtfire, loajální britskou chůvou, která je okamžitě přijata. Převlečený tatínek je najednou ženou, ačkoli nikdy netušil, že by jí mohl být, a to mu umožní začít s celou svou rodinou úplně nový život.

Jednalo se o vtipnou a milou rodinnou komedii, ve které mohl Williams naplno rozvinout své komediální umění. Teď se chystá muzikálová verze, kterou bude možno spatřit na Broadwayi. V hlavní roli se představí Rob McClure a nebude pro něho vůbec snadné nahradit báječného Williamse. První fotka (v galerii) naznačuje, že muzikál se bude co do atmosféry pevně držet snímku z roku 1993. Nevětší výzvou pro tvůrce a McClurea bezesporu budou make-upová kouzla, neboť se vše odehrává v reálném čase. Není tedy možné, aby režisér řekl stop a herec se šel nechat namaskovat a vrátil se na plac za čtyři hodiny. McClure asi bude mít pěknou honičku, ale na tuhle výzvu se prý těší.

Pokud bude muzikál úspěšný, můžeme doufat v záznam nebo mezinárodní mutace.

Zdroj, foto: EW

Táta v sukni

24.11.1993 | USA
Komedie, Drama, Rodinný
Info o filmu

Galerie: 5

Táta v sukních: Oblíbenou rodinnou komedii čeká muzikálový remake: Koukněte na fotky | Fandíme filmu Táta v sukních: Oblíbenou rodinnou komedii čeká muzikálový remake: Koukněte na fotky | Fandíme filmu Táta v sukních: Oblíbenou rodinnou komedii čeká muzikálový remake: Koukněte na fotky | Fandíme filmu Táta v sukních: Oblíbenou rodinnou komedii čeká muzikálový remake: Koukněte na fotky | Fandíme filmu Táta v sukních: Oblíbenou rodinnou komedii čeká muzikálový remake: Koukněte na fotky | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest