Smrtonosná past 5: Další trailer k chystané akční jízdě

Smrtonosná past 5: Další trailer k chystané akční jízdě | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Bruce Willis a Jai Courtney se nás snaží přesvědčit, že smrtonosná "pětka" nebude pouze slabým odvarem svých předchůdců.

Tak já vám nevím. Nejdříve jsem si říkal, že John Moore je to nejhorší, co mohlo sérii o Johnu McClaneovi potkat. Ve snech mě ještě dnes straší otřesný Max Payne, nicméně dobrá, dobrá, dobrá. Každý si zaslouží druhou šanci, zvláště když první ukázky mě vyvedly z omylu a já se začal na ruskou anabázi Bruce Willise regulérně těšit. Očekával jsem však, že tvůrci v propagační kampani ještě přitlačí na pilu. Místo toho jsme dostali hodně mdlé TV Spoty a dnes i další plnokrevný trailer. A moje pochyby jsou stále větší a větší. Jistě, McClane utrousí tu a tam zábavnou hlášku, občas nostalgicky pomrkne po starých dobrých časech a nejednou rozstřílí nějakého padoucha na cucky, leč ten správný nádech to prostě zatím postrádá. Možná je to jen můj pocit, ale nerad bych viděl zneuctění jedné z klasických akční sérií posledních let. Nejnovější upoutávka je průměrně sestříhanou záležitostí, jež postrádá jiskru a drive. Buď není co ukázat, nebo se toho nejlepšího dočkáme až v kinech. Současně si můžete pustit i čerstvý featurette (Behind the Scenes) a podívat se na nové "vánoční" fotografie.

Smrtonosná past 5: Official Trailer #2

Smrtonosná past 5: Featurette

Zdroje fotek: ExpendablesPremiere

Galerie: 4

Smrtonosná past 5: Další trailer k chystané akční jízdě | Fandíme filmu Smrtonosná past 5: Další trailer k chystané akční jízdě | Fandíme filmu Smrtonosná past 5: Další trailer k chystané akční jízdě | Fandíme filmu Smrtonosná past 5: Další trailer k chystané akční jízdě | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest