The Very Excellent Mr. Dundee: Paul Hogan se ještě jednou vrací do záře reflektorů

The Very Excellent Mr. Dundee: Paul Hogan se ještě jednou vrací do záře reflektorů | Fandíme filmu
Lionsgate
Zobrazit další 2 obrázky
Představitel legendárního Krokodýla Dundeeho připomíná svůj filmový odkaz.

Paul Hogan je neodmyslitelně spjatý s jednou rolí. S Mickem Dundeem, kterého si zahrál v populárních komediích z let 1986 a 88, stejně jako v pokračování po letech z roku 2001. Před dvěma lety to vypadalo, že se znovu vrátí v projektu Dundee: The Son of a Legend Returns Home, tehdy se však ukázalo, že jde ve skutečnosti pouze o propagační kampaň turisticky v Austrálii. A v novince The Very Excellent Mr. Dundee také nepůjde o čistokrevné pokračování staré série.

Hogan si zahraje fiktivní verzi sebe sama ve snímku, ve kterém se jeho „postava“ neochotně musí vrátit do světla reflektorů, když si zoufale snaží napravit reputaci den před tím, než bude pasovaná na rytíře. Verze sebe samých si mají zahrát také Chevy Chase (Bláznivá dovolená), John Cleese (Monty Python), Olivia Newton-John (Pomáda) nebo Luke Hemsworth (Westworld). Režíruje Dean Murphy, který s Hoganem točil několik projektů, o kterých jsme v našich končinách asi málokdo slyšeli. Snímek, který svým pojetím může připomínat třeba Van Dammeovo JCVD, by měl mít v Austrálii premiéru 30. 4., tak uvidíme, zda se pak povídá i dál do světa.

Galerie: 3

The Very Excellent Mr. Dundee: Paul Hogan se ještě jednou vrací do záře reflektorů | Fandíme filmu The Very Excellent Mr. Dundee: Paul Hogan se ještě jednou vrací do záře reflektorů | Fandíme filmu The Very Excellent Mr. Dundee: Paul Hogan se ještě jednou vrací do záře reflektorů | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest