Macaulay Culkin pohořel na castingu pro Tenkrát v Hollywoodu

Macaulay Culkin pohořel na castingu pro Tenkrát v Hollywoodu | Fandíme filmu
First Look International
Zobrazit dalších 6 obrázků
Bývala dětská hvězda po letech zkouší konkurzy. A Tarantino vypráví, co bylo s DiCapriovou postavou po skončení filmu.

Macaulay Culkin, dětská hvězda z přelomu 80. a 90. let minulého století, poskytl velký rozhovor pro magazín Esquire. Jestli vás tenhle kdysi nadějný mladý muž a jeho osudy zajímají, rozhodně doporučujeme k přečtení. Tady se zaměřme alespoň na jednu takovou kuriozitu, spojenou s aktuálním filmovým hitem. V posledních letech hraje Culkin jen minimálně. Tu a tam se objeví jako vedlejší postava v seriálu nebo si zahraje v nějakém nezávislém snímku. Větším projektům se spíš vyhýbá. Uvedl však, že v posledních dvou letech se opět pokouší účastnit většího množství projektů. A prozradil, že usiloval také o roli v Tenkrát v Hollywoodu. Dobře to ale nedopadlo:

„Byla to katastrofa. Ani sám sebe bych nenajal. Konkurzy mi nejdou obecně a tohle byl můj první za posledních asi osm let“.

Nabízí se otázka, o jakou roli měl ve snímku Culkin zájem. Chtěl hrát někoho z Mansonových následovníků? Některou z četných hereckých osobností, které ústřední trojice na svých pochůzkách po Los Angeles potkává? Těžko říct, nicméně film byl herecky nabitý a Tarantinovi se do něj povedlo sesbírat skutečně širokou škálu zástupců různých koutů Hollywoodu. Mít ve filmu také bývalou dětskou superstar skoro zní jako něco, co by mohlo skvěle sedět k Tarantinově lásce pro hollywoodskou historii a pohasínající hvězdy. Každopádně můžeme jen doufat, že Culkina tahle zkušenost nakopne a do budoucna ještě bude mít chuť předvést, co v něm herecky vězí.

A když už je řeč o Tenkrát v Hollywoodu a Ricku Daltonovi, režisér Quentin Tarantino v nedávném rozhovoru prozradil, co s ním bylo po tom, co plamenometem zlikvidoval u sebe doma Mansonovu přisluhovačku. Incident mu přinesl značnou proslulost, což výrazně nakoplo jeho kariéru. Nikdy se nestal vyloženou superstar, ale byl o něj dost velký zájem na to, aby si tu a tam mohl zahrát roli v levnějším filmu pro kina nebo v televizním filmu. A seriály o něj začaly mít obrovský zájem. Dál hostoval v nejrůznějších show, převážně jako záporák, ale už to nebyly druhořadě seriály, ale největší hity doby, jako Mission: Impossible, kdy vždy epizoda, ve které hostoval byla kompletně vystavená kolem něj. Celkově neměl Rick o další práci nouzi a vedlo se mu více než slušně. Jak to dopadlo s Cliffem, Rickovým věrným dublérem? To prozatím Tarantino neprozradil.

Zdroje: The Wrap

Galerie: 7

Macaulay Culkin pohořel na castingu pro Tenkrát v Hollywoodu | Fandíme filmu Macaulay Culkin pohořel na castingu pro Tenkrát v Hollywoodu | Fandíme filmu Macaulay Culkin pohořel na castingu pro Tenkrát v Hollywoodu | Fandíme filmu Macaulay Culkin pohořel na castingu pro Tenkrát v Hollywoodu | Fandíme filmu Macaulay Culkin pohořel na castingu pro Tenkrát v Hollywoodu | Fandíme filmu Macaulay Culkin pohořel na castingu pro Tenkrát v Hollywoodu | Fandíme filmu Macaulay Culkin pohořel na castingu pro Tenkrát v Hollywoodu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest