Morbius: Upíří antihrdina se málem představil v kinech už před dvaceti lety

Morbius: Upíří antihrdina se málem představil v kinech už před dvaceti lety | Fandíme filmu
Sony Pictures
Postava marvelovského upíra se málem ukázala před lety ve filmu slavnějšího kolegy. 

Během léta přijde do kin Morbius, který si odškrtne svojí premiéru na stříbrném plátně. S upířím antihrdinou jsme se ale mohli málem setkat už v 90. letech. A to ve filmu, kde byste ho vzhledem k jeho druhu čekali nejvíc. Řeč je o Bladeovi z roku 1998. Obě postavy pocházejí od Marvelu, takže Morbiova přítomnost se potenciálně nabízela.

V prvním filmu šel poloviční upír po krku upírovi Deaconu Frostovi a závěr pak napověděl, že se hrdina vydal do Ruska. V druhém dílu čistil pražské ulice nejenom od Marka Vašuta, ale hlavně od nového druhu upírů. Blade: Trinity už proti němu postavil rovnou samotného Drákulu.

Ale vraťme se zpět k prvnímu Bladeovi, k němuž byl natočený alternativní konec, kde se Morbius krátce ukázal. Blade a doktorka Karen Johnson vylézají za úsvitu na střechu budovy, kde mu Karen říká, že je potřeba vrátit se do laborky, kde Bladea vyléčí. Na to Blade odpovídá, ať si lék nechá, že se nikdy necítil lépe a kromě toho, dokud je válka, má pořád co na práci. Karen si pak všimne na vzdálené střeše maskované postavy. Jak se ukázalo, anonymní upír nebyl nikdo jiný než Morbius. Když jej spatří Blade, jako kdyby říkal „Damn“ (sakra), načež sahá po meči a je konec. Morbius se nám tedy mohl představit nakonec mnohem dřív a závěr naznačoval, že bude ústředním záporákem v Bladeovi 2. Ale jak všichni víme, to se  nakonec nestalo a postavu poprvé v kinech potkáme až teď. 

Zdroj: Screen Rant

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest