After Earth: Trailer, virál, synopse, plakát

After Earth: Trailer, virál, synopse, plakát | Fandíme filmu
Hoši Smithovi nám havarují mezi stáda digitálních zvířat M. Night Shyamalana.

Snímku After Earth jsme v minulosti věnovali prostor v podobě několika článků, přičemž tedy víme, že film režíruje M. Night Shyamalan, a že finální podobu scénáře po Garrym Whittaovi a panu režisérovi doladil Oscarem oceněný Stephen Gaghan. Hlavním tahákem budou Will Smith a jeho synek Jaden, na něhož se bude z větší části soustředit pozornost celého filmu.                  

Příběh nás zavede do tisíc let vzdálené budoucnosti, kdy lidstvo bylo nuceno kvůli kataklyzmatickým událostem opustit svou rodnou planetu a uchýlit se na novou, jménem Nova Prime. Na ní se vrací legendární generál Cypher Raige (Will), který by se chtěl sblížit se svým synem Kitaiem (Jaden), se kterým se poněkud odcizili. Na společné cestě vesmírem do jejich lodě nešťastnou náhodou narazí asteroid a oba dva se zřítí na opuštěnou a nebezpečnou planetu Zemi. Cypher je zraněný a tak je zcela na Kitaiovi, aby prozkoumal neprobádané území a zprovoznil zařízení na přivolání pomoci. Kitai celý život ke svému otci vždy tajně vzhlížel, a teď má možnost zjistit, zda se v něm skrývají stejné hodnoty, jako v jeho otci. Děj se částečně inspiruje televizním seriálem I Shouldn‘t Be Alive a s myšlenkou že by se příběh mohl odehrávat tisíc let v budoucnosti, přišel Will Smith.

Na letošním Comic Conu prezentovali After Earth pouze scénárista Garry Whitta a kameraman Peter Suschitzky (Impérium vrací úder) a představili jedno virální video, předcházející filmu (můžete si jej přehrát pod článkem). Video představuje několik historických událostí, které osvětlují, proč lidstvo opustilo Zemi. Universum After Earth bude možné blíže prozkoumat také díky dvěma románům a několika comicsovým sešitům, přičemž comicsy a jedna kniha se budou zabývat událostmi před filmem, prozradí ještě několik detailů o hlavních postavách, o životě na planetě Nova Prime a také o mimozemské rase, nazývané Screll.   

Před několika dny byl konečně vypuštěn první trailer a dle mého názoru to vypadá na napínavou dobrodužnou podívanou. Digitální zvířata nevypadají zrovna přátelsky, takže bude muset Jaden absolvovat hru o přežití. Snad si Shyamalanovi opět nenamlátí hubu, jako ve svých předešlých dvou filmech. Smithové to ale jistí, tak snad by to tentokrát mohlo dopadnout dobře.

After Earth: Trailer a virál

 

Zdroje: Geek Tyrant I, Geek Tyrant II, Geek Tyrant III, Indie Wire, Collider

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest