What did Jack Do?: Netflix z ničeho nic zveřejnil novinku Davida Lynche

What did Jack Do?: Netflix z ničeho nic zveřejnil novinku Davida Lynche | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Připravte se na tajemnou kriminálku. V hlavních rolích David Lynch a opice.

David Lynch (Mulholland Drive, Duna) je i ve svých 74 letech stále pojmem. Připomněl se 20. ledna, právě v den svých narozenin, nečekaným a neohlášeným vydáním 17 minut dlouhého snímku What did Jack do? na streamovací službě Netflix. Předplatitele čekal neobyčejný divácký zážitek v podobě černobílého krimi kraťasu, ve kterém Lynch, coby detektiv, vyslýchá podezřelého z vraždy.

A teď to začíná být zajímavé, protože v potemnělé místnosti na vlakovém nádraží, za malým stolkem, sedí proti detektivovi do obleku oděná, malá mluvící opice. Aby bylo podivnosti učiněno za dost, malpa kapucínská jménem Jack si ve své roli dokonce zazpívá. Můžeme s klidem v duši konstatovat, že film noir zde nabývá nového významu.

Film samotný byl natočen v roku 2016 a promítán byl jen příležitostně na festivalech. Teď se ale o Jackově lumpárně dovídá celý svět. K filmu nebyl uvolněn žádný trailer, žádná upoutávka, nic. Nějaký dobrák už ale stihl na YouTube nahrát krátký klip, který najdete pod článkem. O tónu filmu a Lynchově tvůrčí chuti leccos napoví.

Zdroje: Slashfilm

Galerie: 5

What did Jack Do?: Netflix z ničeho nic zveřejnil novinku Davida Lynche | Fandíme filmu What did Jack Do?: Netflix z ničeho nic zveřejnil novinku Davida Lynche | Fandíme filmu What did Jack Do?: Netflix z ničeho nic zveřejnil novinku Davida Lynche | Fandíme filmu What did Jack Do?: Netflix z ničeho nic zveřejnil novinku Davida Lynche | Fandíme filmu What did Jack Do?: Netflix z ničeho nic zveřejnil novinku Davida Lynche | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest