The Great Machine: Hrdinu, který umí hovořit se stroji, ztvární Oscar Isaac

The Great Machine: Hrdinu, který umí hovořit se stroji, ztvární Oscar Isaac | Fandíme filmu
Po X-Menech čeká herce další role ve filmové adaptaci komiksu. Ale tady bude za dobráka.

Nedávno jsme tady představovali komiks The Great Machine, kde superhrdina přestal zachraňovat lidské životy, sundavat kočky ze stromu a začal se věnovat politice. Hlavní role hrdiny Michaela Hundreda, který díky získané schopnosti dokáže mluvit se stroji, se ujme Oscar Isaac. Trochu zvláštní náhoda, když si vezmeme, že komiks se původně jmenuje Ex Machina. Název byl změněn kvůli tomu, aby se projekt nepletl s Ex Machinou z roku 2015, kde shodou okolností Isaac hrál.

Po záporákovi Apokalypsovi z X-Men: Apokalypsa herec ztvární další postavu z komiksu, tak snad na natáčení nebude vzpomínat stejně hořce jako v případě Apokalypsy. Isaac bude The Great Machine také produkovat se svým manažerem Jasonem Spirem.

Komiksová předloha vypráví o Michaelu Hundredovi, který kdysi býval superhrdinou zvaným jako The Great Machine. Ještě jako obyčejný člověk byl stavebním inženýrem. Výbuch extradimenizonálního zařízení u brooklynského mostu měl za následek, že jeho tvář byla z poloviny zjizvena. Znetvořená strana jeho obličeje připomíná desku s elektronickými obvody nebo elektrodami. Jeho získanou schopností je mluvit s mechanickými zařízeními a ovládat je. Po nechvalně proslulém 11. září 2001, kdy se mu povedlo zabránit nárazu druhého letadla do jižní věže Světového obchodního centra, byl zvolen starostou New Yorku.

Zdroj: Collider

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest