Star Wars: Lucasfilm jedná s režisérem třetího Thora

Star Wars: Lucasfilm jedná s režisérem třetího Thora | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 1 obrázek
V Disneym nechtějí nechat nic náhodě a snaží se Hvězdným válkám zajistit tu nejlepší možnou péči.

Snímek Star Wars: Vzestup Skywalkera sice úspěšně překročil miliardový milník, leč u Disneyho jsou asi rádi, že tahle trilogie dospěla ke svému konci. Netřeba si nic nalhávat, celkově se na ni bude vzpomínat spíše rozpačitě. Nicméně značka jako taková má pořád ohromnou sílu a nyní je třeba hledět do budoucnosti a učinit rozhodnutí o tom, kterým směrem se frančíza vydá.

Stále existuje možnost, že Rian Johnson, režisér hojně diskutované osmičky, natočí novou trilogii, ovšem po množství negativních reakcí, které se k Poslednímu z Jediů pojí, nemá Johnson nic jistého. To Kevin Feige, šéf Marvelu, nám bezpochyby jedno samostatné a svébytné dobrodružství z předaleké galaxie přinese. Ujme se ho jako producent a celkově se pokusí znovu dodat Hvězdným válkám šmrnc. A možná u toho bude i Taika Waititi, režisér marvelovky Thor: Ragnarok či Králíčka Jojo.

V tuhle chvíli není jasné, zda by se měl Waititi chopit režie Feigeho bijáku, nebo dostane vlastní projekt. Ono s těmi odhaleními stejně není kam spěchat, jelikož novozelándský tvůrce má momentálně diář vcelku natřískaný. Na letošních Oscarech má želízko v ohni v podobě Králíčka Jojo (kategorie nejlepší film), co nevidět pošle do kin sportovní komedii Next Goal Wins s Michaelem Fassbenderem v hlavní roli, a pak se vrhne na natáčení třetího Thora (Thor: Love and Thunder). V Disneym si Waititiho cit pro látku osahali v rámci seriálu Mandalorian, když jej nechali natočit závěrečnou epizodu první série. Uvidíme, jak to nakonec dopadne, avšak kreativní tvůrce jako Waititi by se Hvězdným válkám dozajista hodil.

Zdroj: THR

Thor: Ragnarok

03.11.2017 | USA, Austrálie
Akční, Komedie, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 2

Star Wars: Lucasfilm jedná s režisérem třetího Thora | Fandíme filmu Star Wars: Lucasfilm jedná s režisérem třetího Thora | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest