Zachary Levi v intimním doznání popisuje, jak mu Shazam! změnil život

Zachary Levi v intimním doznání popisuje, jak mu Shazam! změnil život | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 13 obrázků
Stačí získat velkou áčkovou roli a hned se vám změní životní perspektiva.

Americký herec Zachary Levi má momentálně vystaráno, neboť po úspěchu komiksového Shazama! bylo jasné, že tenhle superhrdina se na plátna kin ještě vrátí. A velmi pravděpodobně nejen jednou. Nicméně absolutně určitě se vrátí ve dvojce, která by měla mít premiéru na jaře 2022. Mohlo by se zdát, že Levi je za vodou a soustředí se jen na budoucnost, ale není tomu tak. V instragramovém příspěvku z konce prosince se sympatický rodák z Lake Charles v Louisianě rozpovídal o tom, jak zle se mu vedlo před tím, než se z něj stal filmový superhrdina.

V emotivním textu uvedl, že zhruba čtyři měsíce před úspěšným castingem se cítil tak pod psa, že neměl motivaci žít. Vždy měl ty nejvyšší cíle, vize, touhy a sny, přičemž při pohledu zpět měl pocit, že neustále selhává, ať už se jedná o vlastní perspektivu či třeba o rodinu. Cítil prý, že není hoden lásky, jež byla všude kolem něj. Náladu a chuť do života mu vrátil právě Shazam! Nejdříve to ani nechtěl zkusit, leč naštěstí zabrala terapie, on se zase "začal mít rád" a vrátila se mu i sebedůvěra. Posléze získal vysněnou roli a jeho život nabral úplně nový směr. V příspěvku nezapomněl poděkovat lidem a organizacím (New Line Cinema, Warnerům, DC), díky nimž tuto příležitost dostal.

Inu, i "superhrdinové" si prožívají svá temná období. Levi doposud, vyjma Shazama!, neměl nikterak oslnivou filmovou kariéru, avšak žádná tragédie to též nebyla. Nejvíce zabodoval se seriálem Chuck, v němž si střihnul roli pracovníka v obchodě s elektronikou, jemuž se do hlavy dostanou přísně tajné vládní a bezpečnostní informace. Seriál slavil úspěch a dočkal se celkem pěti sezón.

V galerii si můžete připomenout, s jakou chutí si Zachary užívá právě roli Shazama!.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This last year has been fascinating. The last few, actually. Two years ago today I was moving to Toronto, for the 4th time 3 years, to begin working on @shazammovie, one of the single greatest gifts I’ve ever been handed. Ironically, just 4 months prior, I wasn’t even sure if I wanted to live anymore. My goals, and visions, and hopes, and dreams, and therefore expectations for myself, have always been a lot. So much so that when I surveyed my life a few years back, I genuinely felt like I was failing it. Failing myself. Failing my family. Failing the world. I didn’t feel worthy of the love that was around me. I didn’t feel worthy of any of the things I had achieved up to that point. And, when presented with an opportunity to audition for Shazam! the first time, I turned down the opportunity as I ultimately didn’t feel worthy of such a role. Then came therapy. Then came the beginning of finally loving myself. And THEN came the miracle that was me stepping into this life changing role. I will no doubt be on the journey of self love for the rest of life, and I’m so grateful for the lessons and strength found thru the darkness. But I will also be forever indebted to @ponysmasher, Peter Safran, @rbpix, and everyone at @newlinecinema and @wbpictures and @dccomics, for believing I was worthy of wearing this cape, even while I was still learning to believe that myself.(Thank you, @jimlee, for this incredible artwork. You’ve always been one of my favorite comic artists. And now you’re my friend. )

Příspěvek sdílený Zachary Levi (@zacharylevi),

Zdroj: Instagram

Galerie: 14

Zachary Levi v intimním doznání popisuje, jak mu Shazam! změnil život | Fandíme filmu Zachary Levi v intimním doznání popisuje, jak mu Shazam! změnil život | Fandíme filmu Zachary Levi v intimním doznání popisuje, jak mu Shazam! změnil život | Fandíme filmu Zachary Levi v intimním doznání popisuje, jak mu Shazam! změnil život | Fandíme filmu Zachary Levi v intimním doznání popisuje, jak mu Shazam! změnil život | Fandíme filmu Zachary Levi v intimním doznání popisuje, jak mu Shazam! změnil život | Fandíme filmu Zachary Levi v intimním doznání popisuje, jak mu Shazam! změnil život | Fandíme filmu Zachary Levi v intimním doznání popisuje, jak mu Shazam! změnil život | Fandíme filmu Zachary Levi v intimním doznání popisuje, jak mu Shazam! změnil život | Fandíme filmu Zachary Levi v intimním doznání popisuje, jak mu Shazam! změnil život | Fandíme filmu Zachary Levi v intimním doznání popisuje, jak mu Shazam! změnil život | Fandíme filmu Zachary Levi v intimním doznání popisuje, jak mu Shazam! změnil život | Fandíme filmu Zachary Levi v intimním doznání popisuje, jak mu Shazam! změnil život | Fandíme filmu Zachary Levi v intimním doznání popisuje, jak mu Shazam! změnil život | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest