Jak by to vypadalo, kdyby Marty McFly cestoval do skutečné budoucnosti

Jak by to vypadalo, kdyby Marty McFly cestoval do skutečné budoucnosti | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 6 obrázků
DeepFake technologii se nevyhnul ani Michael J. Fox a coby Marty McFly řeší zapeklitosti roku 2015.

Marty McFly si ty hrátky s časem prostě nemůže odpustit, ačkoliv v tomto případě se jedná o sérii kraťasů vyrobených za pomoci technologie DeepFake. Návrat do budoucnosti 4 tudíž zatím zřejmě nehrozí, i když o něm řada fanoušků dlouhé roky snila. Jednu z nejúspěšnějších filmových frančíz tak nejspíše čeká někdy ve vzdálené budoucnosti reboot, o němž ovšem tvůrci trilogie Robert Zemeckis a Bob Gale (naštěstí) nechtějí ani slyšet. Ostatně těžko si představit Martyho s jinou tváří než tou Michaela J. Foxe.

Pro tuto chvíli se budeme muset spokojit s výtvorem Back to the DeepFake, ve kterém mladičký Marty cestuje do roku 2015 a nutno podotknout, že tuhle realitu příliš nepobírá. Rozhodně je lepší, když se potencionálně kontroverzní technologie používá k takovýmto účelům a ne k umísťování obličejů známých hereček do pornografických filmů. Tohle video vám spíše jen zpříjemní den a nikomu by nemělo ublížit. Ba naopak, troška té nostalgie přece neuškodí. Míru "zábavnosti" ponecháme na vás, přičemž je dost možné, že videa samotná vám přijdou povědomá.

Trojici klipů umístil na internet youtuber Pacto Copernico a pomalu se blíží k hranici půl milionu zhlédnutí. V původním klipu, který měl premiéru 21. října 2015 v rámci oslav třicátého výročí uvedení jedničky do kin, se role Martyho ujal Tyler Dunivan. Copernico si pak jen pohrál s počítačem a Dunivanovu tvář nahradil Foxovou. Jestli si trošku nezahrává s autorskými právy, to se teprve ukáže, leč zatím jsou videa stále dostupná.

V galerii si můžete připomenout, jak hrdina Marty vypadal v původních filmech, než si ho do parády vzali kreativní fandové.

Kraťas z roku 2015:

Galerie: 7

Jak by to vypadalo, kdyby Marty McFly cestoval do skutečné budoucnosti | Fandíme filmu Jak by to vypadalo, kdyby Marty McFly cestoval do skutečné budoucnosti | Fandíme filmu Jak by to vypadalo, kdyby Marty McFly cestoval do skutečné budoucnosti | Fandíme filmu Jak by to vypadalo, kdyby Marty McFly cestoval do skutečné budoucnosti | Fandíme filmu Jak by to vypadalo, kdyby Marty McFly cestoval do skutečné budoucnosti | Fandíme filmu Jak by to vypadalo, kdyby Marty McFly cestoval do skutečné budoucnosti | Fandíme filmu Jak by to vypadalo, kdyby Marty McFly cestoval do skutečné budoucnosti | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest