Žena v okně: Amy Adams v traileru na nový thriller pochybuje o vlastní příčetnosti

Žena v okně: Amy Adams v traileru na nový thriller pochybuje o vlastní příčetnosti | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 8 obrázků
Hrdinka psychologického thrilleru se bojí opustit byt, ale je nucená jednat, když je svědkem hrůzného činu v protějším bytě a všichni ji začnou přesvědčovat, že není při smyslech.

Příští rok v květnu bude do našich kin uvedený nový psychologický thriller Žena v okně (The Woman in the Window). Hrdinka trpí agorafobií a žije izolovaná ve svém bytě. Situace se trochu zlepší v momentě, kdy se spřátelí se sousedkou odnaproti. Jenže sousedka zmizí a hrdinka je svědkem kriminálních okolností, za kterých se to stalo. Nikdo jí ale nevěří a brzy i ona sama začne zpochybňovat svoje duševní zdraví.

Zápletka na první pohled není úplně nejoriginálnější, ale trailer vypadá docela výživně. Atmosféra je hutná a není těžké si představit, že spolu s hrdinkou budeme brzy zpochybňovat vše, co vidíme. Navíc je snímek skvostně obsazený. Hlavní roli ztvárnila Amy Adams, která prošla výraznou fyzickou proměnou. Dále jsou tu Julianne Moore, Jennifer Jason Leigh, Gary Oldman, Anthony Mackie, Brian Tyree Henry, Wyatt Russell nebo Tracy Letts.

Snímek zrežíroval zkušený Joe Wright (Pokání, Pýcha a předsudek, Anna Karenina) a vznikl na motivy úspěšného románu od A.J. Finna. Neblahou zprávou je, že během příprav studio do projektu hodně vrtalo. Film se chystá už od roku 2016. Román zadaptoval zmiňovaný Tracy Letts (Blízko od sebe, Zabiják Joe), ten si však před časem v rozhovoru postěžoval, že se scénář podle pokynů studia neustále přepisoval. Když se konečně všichni shodli na tom, jak bude film vypadat, tak stále ještě byl s výsledkem jakž takž spokojený. Pak ale byl hotový snímek puštěný testovacímu publiku, které jej nepřijalo a následně přišlo další přepisování scénáře, přetáčky a přestříhávání. U toho procesu už nebyl Letts účasten, a tak si není jistý, jak nakonec snímek dopadl.

V Česku a na Slovensku se to dozvíme 14. 5. 2020.

Zdroje: The Playlist

Galerie: 9

Žena v okně: Amy Adams v traileru na nový thriller pochybuje o vlastní příčetnosti | Fandíme filmu Žena v okně: Amy Adams v traileru na nový thriller pochybuje o vlastní příčetnosti | Fandíme filmu Žena v okně: Amy Adams v traileru na nový thriller pochybuje o vlastní příčetnosti | Fandíme filmu Žena v okně: Amy Adams v traileru na nový thriller pochybuje o vlastní příčetnosti | Fandíme filmu Žena v okně: Amy Adams v traileru na nový thriller pochybuje o vlastní příčetnosti | Fandíme filmu Žena v okně: Amy Adams v traileru na nový thriller pochybuje o vlastní příčetnosti | Fandíme filmu Žena v okně: Amy Adams v traileru na nový thriller pochybuje o vlastní příčetnosti | Fandíme filmu Žena v okně: Amy Adams v traileru na nový thriller pochybuje o vlastní příčetnosti | Fandíme filmu Žena v okně: Amy Adams v traileru na nový thriller pochybuje o vlastní příčetnosti | Fandíme filmu
Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest