Bloodshot: Komiksová akce s Vinem Dieselem se odkládá

Bloodshot: Komiksová akce s Vinem Dieselem se odkládá | Fandíme filmu
Sony Pictures
Zobrazit dalších 8 obrázků
Nemrtvý zabiják Vin Diesel dorazí do kin o něco později. Podle komiksů nakladatelství Valiant se připravují také videohry.

Filmový Bloodshot se chystá od roku 2012. Současný režisér se projektu ujal v roce 2017 a v březnu 2018 byl najatý představitel hlavní role Vin Diesel. I když natáčení začalo už v létě 2018, z nějakého důvodu snímek letos nebyl uvedený, i když nejde o žádnou kolosální produkci. První trailer byl zveřejněný teprve rok po ukončení natáčení (kdo ví, možná to nějak souvisí se skutečností, že část práv na komiksy nakladatelství Valiant přešla ze studia Sony do studia Paramount) a datum premiéry bylo stanovené na příští únor. Nakonec se ale snímek ještě o necelý měsíc zdrží a uvedení se má dočkat 13. 3. 2020. Nevíme, zda tvůrci potřebovali v postprodukci víc času, anebo studio zkrátka nabilo dojmu, že nový termín bude divácky atraktivnější.

Pokud byste Bloodshota ani po premiéře neměli dost, můžete se těšit také na videohru. Nakladatelství Valiant uzavřelo partnerství s firmou Blowfish Studios, která má připravit řadu videoher inspirovaných postavami Valiantu. Zda bude do videoherní podoby zpracovaný i Bloodshot zatím nebylo oficiálně potvrzeno, ale je to pravděpodobné, protože manažeři už se dle svého vyjádření těší na to, až chystaný film dostane postavu do širšího povědomí a přiláká k postavám Valiantu nové fanoušky.

Bloodshot je příběh o smrtelně zraněném vojákovi, který je vzkříšený s pomocí nanotechnologií a pověřený lovením vyděděnců s nadpřirozenými schopnostmi, kteří jsou ve světě nakladatelství Valiant známí jako Harbingeři (Harbinger). Můžete se spolehnout, že se hrdina vzepře a pokusí se pomstít těm, kteří z něj udělali to, čím je dnes. Režíruje nováček Dave Wilson, parťák Tima Millera (Deadpool) ze společnosti Blur Studios. Poslední verzi scénáře napsal Eric Heisserer (Příchozí). V hlavních rolích hrají Vin Diesel, Guy Pearce, Eiza Gonzalez, Sam Heughan, Talulah Riley, Alex Hernandez, Toby Kebbell a Lamorne Morris. Datum mezinárodní premiéry je stanovené na 13. 3. 2020.

Zdroje: Screen Rant

Galerie: 9

Bloodshot: Komiksová akce s Vinem Dieselem se odkládá | Fandíme filmu Bloodshot: Komiksová akce s Vinem Dieselem se odkládá | Fandíme filmu Bloodshot: Komiksová akce s Vinem Dieselem se odkládá | Fandíme filmu Bloodshot: Komiksová akce s Vinem Dieselem se odkládá | Fandíme filmu Bloodshot: Komiksová akce s Vinem Dieselem se odkládá | Fandíme filmu Bloodshot: Komiksová akce s Vinem Dieselem se odkládá | Fandíme filmu Bloodshot: Komiksová akce s Vinem Dieselem se odkládá | Fandíme filmu Bloodshot: Komiksová akce s Vinem Dieselem se odkládá | Fandíme filmu Bloodshot: Komiksová akce s Vinem Dieselem se odkládá | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest