Venom 2: Bude film po úspěchu Jokera mládeži nepřístupný?

Venom 2: Bude film po úspěchu Jokera mládeži nepřístupný? | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 9 obrázků
Producent filmu se také rozpovídal o tom, jak se tvůrci poučili z reakcí na jedničku a o tom, jak spolu vycházejí režisér Andy Serkis a hvězda Tom Hardy.

Před premiérou prvního Venoma se strašně řešila přístupnost. V komiksech jsou příběhy reportéra, který se spojil s krvežíznivým symbiotickým organizmem, docela drsné a část fanoušků doufala, že by filmová verze mohla dostat tzv. „rating R“ (mládeži nepřístupno). Prakticky v každém rozhovoru před premiérou se to řešilo, tvůrci zůstávali tajemní, anebo si protiřečili. Nakonec film mládeži přístupný byl a skutečně drsných scén jsme se nedočkali. Podle neoficiální šeptandy snad proto, že studio Sony stále doufá, že se jednou Venoma podaří propojit se Spider-Manem, který mládeži přístupný byl, je a bude. Ale taky za to může nést vinu zkrátka staré hollywoodské přesvědčení, že filmy pro celou rodinu vydělávají víc peněz.

Teď ale v kinech velkolepě uspěl mládeži nepřístupný Joker a jeden hollywoodský novinář se hned přeptal producenta Matta Tolmacha, zda to pro něco znamená pro Venoma 2. Ten připustil, že producenti a manažeři to samozřejmě zaznamenali a mají to v hlavě. Je skvělé mít hmatatelné důkazy, že nepřístupné filmy dokážou přitáhnout diváky a tím pádem lze další obdobné projekty snáze prosadit a vypravěčské možnosti jsou hned širší. Že by však kvůli Jokerovi najednou Venom všechno měnil, to by zřejmě fanoušci čekat neměli. První Venom podle Tolamacha fungoval dobře a značka je taková, jaká je. Stručně řečeno: Venom na 99% rating nezmění.

Dále se Tolmach rozpovídal o tom, jak se tvůrci poučili z reakcí na první film. Matt to bere pozitivně a připomíná, že fanouškům se na prvním filmu líbil především vztah Eddieho a Venoma, téhle rozpolcené, dvojjediné bytosti v jednom těle, které s vervou ztvárnil Tom Hardy. Momenty, kdy se dvojice o něčem dohaduje, nebo naopak konečně nachází společnou řeč, patřily k těm nejoblíbenějším (často je vypichovaly i jinak negativní recenze), a tak to vypadá, že napodruhé chtějí tvůrci těžit právě z tohoto unikátního vztahu. Měly by k tomu existovat skvělé předpoklady, protože režisér Andy Serkis začínal jako herec, a tak jsou pro něj postavy a jejich herecké ztvárnění klíčové. Navíc má zkušenosti s hraním nejrůznějších monster a tvorů, kteří bez zapojení triků vlastně neexistují. Proto prý spolu s Tomem Hardym nacházejí společný jazyk, který by běžný režisér jen těžko chápal a spolupráce funguje znamenitě.

Samozřejmě jde o slova producenta dlouho před premiérou, těžko tedy bude říkat cokoliv negativního. Pokud ale spolupráce režiséra a hlavní hvězdy skutečně funguje, a pokud dvojka vážně bude stavět daleko víc na vztahu Eddieho s Venomem, tak se nakonec třeba přeci jen dočkáme filmu, který na svoji stranu získá i některé odpůrce jedničky.

Venoma 2 režíruje Andy Serkis, v hlavní roli se vrací Tom Hardy. Dále hrají Michelle Williams, Woody Harrelson a Naomie Harris. Datum české i slovenské premiéry je stanovené už na 1. října 2020.

Zdroje: Cinemablend I, II, III

Galerie: 10

Venom 2: Bude film po úspěchu Jokera mládeži nepřístupný? | Fandíme filmu Venom 2: Bude film po úspěchu Jokera mládeži nepřístupný? | Fandíme filmu Venom 2: Bude film po úspěchu Jokera mládeži nepřístupný? | Fandíme filmu Venom 2: Bude film po úspěchu Jokera mládeži nepřístupný? | Fandíme filmu Venom 2: Bude film po úspěchu Jokera mládeži nepřístupný? | Fandíme filmu Venom 2: Bude film po úspěchu Jokera mládeži nepřístupný? | Fandíme filmu Venom 2: Bude film po úspěchu Jokera mládeži nepřístupný? | Fandíme filmu Venom 2: Bude film po úspěchu Jokera mládeži nepřístupný? | Fandíme filmu Venom 2: Bude film po úspěchu Jokera mládeži nepřístupný? | Fandíme filmu Venom 2: Bude film po úspěchu Jokera mládeži nepřístupný? | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest