American Hunt: Americká omladina si hraje na skutečné Hunger Games

American Hunt: Americká omladina si hraje na skutečné Hunger Games | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Nový americký thriller se představuje trailerem. Premisou je podobný jednomu loňskému kontroverznímu snímku, jehož vydání bylo raději zrušeno.

Studio High Octane Pictures zveřejnilo první upoutávku na svůj nový hororový film American Hunt. Jeho příběh se bude točit okolo skupiny mladých přátel, které od sebe v lese oddělí dvojice lovců. Ti jim dají deset minut náskok na schování a následně je začnou postupně lovit. Skupině tak nezbyde nic jiného, než bojovat o své přežití. Film napsal a zrežíroval Aaron Mirtes (Clowntergeist).

Z níže přiloženého traileru je zřejmá nižší produkční hodnota filmu. Svou premisou je ale podobný snímku Lov (The Hunt) od studia Blumhouse. Ten měl vyprávět o skupině dvanácti cizích lidí, kteří se probudí na neznámém místě a zjistí, že budou loveni skupinou boháčů. I zde se ale měly role lovců a lovených postupně prohodit. Lov měl vyjít už loni, kvůli kontroverzím okolo příběhu (na rozdíl od aktuálního American Hunt do něj měla být zakombinovaná i politika) a tehdejším tragédiím v Daytonu a El Pasu, kde došlo k masovým střelbám, byla premiéra zrušena a film tak nikdy nevyšel.

V novém American Hunt hrají například Lacy Hartselle, Taylor Novak, a Allison Shrum. Snímek vyjde rovnou prostřednictvím digitální distribuce a na VOD, a to 3. 12.

Foto: High Octane Pictures, MovieWeb

Galerie: 5

American Hunt: Americká omladina si hraje na skutečné Hunger Games | Fandíme filmu American Hunt: Americká omladina si hraje na skutečné Hunger Games | Fandíme filmu American Hunt: Americká omladina si hraje na skutečné Hunger Games | Fandíme filmu American Hunt: Americká omladina si hraje na skutečné Hunger Games | Fandíme filmu American Hunt: Americká omladina si hraje na skutečné Hunger Games | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest