Avengers: Endgame: V alternativní verzi se místo Black Widow obětoval Hawkeye

Avengers: Endgame: V alternativní verzi se místo Black Widow obětoval Hawkeye | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 1 obrázek
Režiséři alternativní scénu na Vormiru dokonce natočili. 

Smrt Black Widow na planetě Vormir je jedna z nejpřekvapivějších scén z celých Avengers: Endgame. Jak jsme všichni viděli, na planetu cestovala s Hawkeyem a vedli spolu souboj o to, kdo se obětuje. V alternativní verzi filmu to mohl být právě Hawkeye. Režiséři alternativní verzi dokonce natočili.

„Dlouho jsme o tom hovořili, byla to těžká konverzace. Věděli jsme, že zabijeme první ženskou superhrdinku z celého MCU. Poměrně hloupě jsme v Infinity War přišli s pravidlem, že se někdo musí obětovat, aby získal kámen duše. Tyto pravidla jsme Vormiru nastavili, a tak jsme se museli rozhodnout. Postava, která se obětuje musela milovat postavu, která ji doprovází. Nemohli jsme jednoduše poslat například Steva Rogerse a Hulka. Bylo opravdu obtížně to vymyslet, ale cítíme, že to bylo skvělé ukončení jejího příběhu. Obětovat se pro záchranu své nové rodiny a poloviny vesmíru, to je konec hodný Black Widow,“ vyjadřuje se scenárista Stephen McFeely o rozhodnutí obětovat Natashu.

Když jsme přišli s nápadem, že se obětuje Hawkeye, spousta žen z našeho týmu reagovala: 'Nedělejte to, neošiďte ji o hrdinskou smrt.' Usoudili jsme, že měly pravdu.“ Oběť Hawkeye namísto Black Widow by kompletně změnila celý film. Jak by vypadali alternativní čtvrtí Avengers se asi nikdy nedovíme.

Zdroje: Movieweb

Avengers: Endgame

03.05.2019 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 2

Avengers: Endgame: V alternativní verzi se místo Black Widow obětoval Hawkeye | Fandíme filmu Avengers: Endgame: V alternativní verzi se místo Black Widow obětoval Hawkeye | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest