Riddick: První datum premiéry

Riddick: První datum premiéry | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
K tomu přístupnost, logo filmu, plakát a pár zajímavostí. AKTUALIZOVÁNO o první fotku Karla Urbana.

Režisér David Twohy spěšně dokončuje postprodukci Riddicka, a tak se konečně začínáme dozvídat, kdy bychom film mohli vidět. Americké datum premiéry podle Vina Diesela Universal ohlásí ještě v listopadu, nicméně v Itálii se film dočká premiéry 14. března! Datum se prý ještě může měnit v závislosti na americké premiéře, nicméně si z toho můžeme udělat obrázek, že pokud vše půjde dobře, začátkem jara bychom film mohli vidět i u nás!

Jak už bylo řečeno, režisér zatím pilně pracuje na postprodukci, denně s filmem stráví zhruba 14 hodin, dodělávají se digitální triky, zvuk, hudba i barevné korekce obrazu. Americká organizace MPAA už nicméně nějakou verzi Riddicka viděla a udělila mu krásnou přístupnost R! Čeká nás tak poctivý film pro dospělé, ve kterém narazíme na „brutální násilí, sprostá slova, sexuální podtón a nahotu“.

Co se dalších novinek týče, tak Karl Urban v rozhovoru uvedl, že ve filmu má pouze malé cameo a slouží v něm jako určité pojítko s minulým dílem a jako odrazový můstek pro následující děj. Riddick se podle něj vrací ke kořenům Černočerné tmy – rozpočet byl minimální, a tak filmaři museli pracovat především chytře a připravili vlastně takový „nezávislák“. Doufejme, že výsledek bude doopravdy chytrý a než se dočkáme traileru, v galerii na vás čekají alespoň logo filmu a fotka plakátu.

Zdroje: Worst Previews, Bad Taste, Shock Till You Drop, Vinxperience, David Twohy blog

Galerie: 4

Riddick: První datum premiéry | Fandíme filmu Riddick: První datum premiéry | Fandíme filmu Riddick: První datum premiéry | Fandíme filmu Riddick: První datum premiéry | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest