Orion: David Arquette točí sci-fi v opravdu divném kostýmu

Orion: David Arquette točí sci-fi v opravdu divném kostýmu | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Dewey z Vřískotu chystá postapokalyptický nezávislák, ve kterém bude nosit kožené slipy s řetězovými kšandami...

Poslední dobou se to v kinech postapokalyptickými filmy jen hemží, a dnes si další takový kousek představíme. Jde o nezávislý snímek Orion režiséra Asiela Nortona, který jej právě natáčí v americkém Detroitu. Norton je nezkušený režisér, Orion je teprve jeho druhým režijním počinem (jeho debutem byl málo známý film Redland, k němuž sám napsal také scénář). O samotném ději toho zatím tvůrci moc neprozradili, oficiální synopse hovoří o barbarském lovci, který putuje futuristickou pustinou, aby našel svého ztraceného bratra. Hlavní roli si střihne David Arquette, známý především rolí Dewey Rileyho v sérii Vřískot, a manželstvím s Courtney Cox. Ten nedávno na Twitteru zveřejnil první fotografie z placu, a krátký popis děje.

Doslova v něm uvedl, že hraje „lovce v bezútěšné budoucnosti, který musí vysvobodit nádhernou ženu ze spárů zlého čaroděje“. Vedlejších rolí se zhostili Lily Cole, kterou si můžete pamatovat především jako Gretu z filmu Sněhurka a Lovec, Goran Kostič, který se například mihnul v malé roli anglicko-albánského překladatele v akčním snímku Taken, nebo ve filmu Children of Men. Další role obsadili málo známí herci Maren Lord a Terence Lee Cover. Na internetu se objevilo několik prvních fotek z placu, na kterých je vidět namaskovaný David Arquette. Jeho podoba (a vlastně i některé rekvizity na place) vypadají dost bizarně, jak můžete vidět na fotkách v galerii. Jméno režiséra je velkou neznámou, a obsazení přehnaný optimismus asi také nevzbuzuje. Nechme se tedy snímkem překvapit. Orion bychom měli vidět v průběhu příštího roku, žádné konkrétní datum zatím stanoveno nebylo.

Zdroje: David Arquette Twitter, Screen Crush, THR, Starcasm

Galerie: 4

Orion: David Arquette točí sci-fi v opravdu divném kostýmu | Fandíme filmu Orion: David Arquette točí sci-fi v opravdu divném kostýmu | Fandíme filmu Orion: David Arquette točí sci-fi v opravdu divném kostýmu | Fandíme filmu Orion: David Arquette točí sci-fi v opravdu divném kostýmu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest