Strážci Galaxie 3: Bude se umírat a Kraglin dostane větší roli

Strážci Galaxie 3: Bude se umírat a Kraglin dostane větší roli | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 9 obrázků
James Gunn odpovídal na dotazy fandů. Jak dlouho psal scénář ke třetím Strážcům? Bude se umírat? A dostane Kraglin víc prostoru?

Režisér a scénárista James Gunn odpovídal na Instagramu na otázky fanoušků, především ohledně právě natáčeného The Suicide Squad a následného druhého pokračování Strážců galaxie. Právě kolem bandy vesmírných hrdinů padlo nejvíce dotazů, jeden z nich trochu morbidnější povahy. Jeden z diváků se zeptal, zda-li uvidíme ve filmu nějaká úmrtí hlavních postav. Na to Gunn odpověděl následovně:

„Neznám jediný komiksový film, kde by někdo nezemřel.“

Je to trochu neutrální odpověď, ovšem po prvních dvou dílech Strážců je jasné, že Gunn se nebojí postavy poslat na onen svět. V prvním díle se obětoval Groot, který byl poté nahrazen jeho potomkem. Druhý film byl osudný pro Yondua, který vychoval Petera Quilla a jeho skon byl tedy velmi emotivní. Gunn se také podílel na tvorbě Infinity War, kde byla pro jeden z kamenů nekonečna obětována Gamora a to rukou svého adoptivního otce. Právě k tomuto úmrtí směřovala další otázka. Jednoho z fanoušků zajímalo, jestli byl z Gamořiny smrti Gunn nešťastný. Ten odvětil, že nikoliv, Gamořina smrt byla dlouho plánovaná. Závěr marvelovské Infinity Ságy byl plánován roky dopředu šéfem Marvel Studios Kevinem Feigem a režisérkou dvojicí bratrů Russoových. Gunn tedy s hrdinčinou smrtí počítal, když psal scénář pro třetí Strážce, jenž byl hotov již před premiérou Infinity War.

Dalšího z fanoušků v návaznosti zajímalo, jak dlouho psal Gunn scénář k Sebevražednému oddílu 2.

„Ten jsem psal chvíli…pár měsíců. Ale Strážce galaxie vol.3 jsem psal rok.“

Produkci třetích Strážců zastavila sledovaná kauza, kdy Disney režiséra vyhodil po zveřejnění téměř deset let starých tweetů, které byly řekněme nekorektního charakteru. Gunn tedy přeběhl ke konkurenci, pro kterou začal chystat druhý Sebevražedný oddíl. Brzy poté se u Disneyho vzpamatovali a vrátili Gunna zpět do hry, zpátky na režisérskou stoličku Strážců galaxie. Bohužel se kvůli tomuto odkladu filmu dočkáme až v roce 2022.

Pokud jste fanoušky dobráckého člena Plenitelů Kraglina, kterého hraje bratr Jamese Gunna Sean Gunn, můžete se radovat z další informace. James potvrdil, že Kraglin bude mít v příštím filmu víc prostoru než dříve. Pravděpodobně to souvisí s tím, že po smrti Yondua se Kraglin stane vůdcem Plenitelů, možná se také stane plnohodnotným členem týmu Strážců. Další informace k roli svého bratra režisér už nedodal.

V galerii pro vás máme sadu zajímavých a vizuálně působivých artworků pro Strážce galaxie vol.2.

Zdroje: Movieweb, ComicBookMovie

Galerie: 10

Strážci Galaxie 3: Bude se umírat a Kraglin dostane větší roli | Fandíme filmu Strážci Galaxie 3: Bude se umírat a Kraglin dostane větší roli | Fandíme filmu Strážci Galaxie 3: Bude se umírat a Kraglin dostane větší roli | Fandíme filmu Strážci Galaxie 3: Bude se umírat a Kraglin dostane větší roli | Fandíme filmu Strážci Galaxie 3: Bude se umírat a Kraglin dostane větší roli | Fandíme filmu Strážci Galaxie 3: Bude se umírat a Kraglin dostane větší roli | Fandíme filmu Strážci Galaxie 3: Bude se umírat a Kraglin dostane větší roli | Fandíme filmu Strážci Galaxie 3: Bude se umírat a Kraglin dostane větší roli | Fandíme filmu Strážci Galaxie 3: Bude se umírat a Kraglin dostane větší roli | Fandíme filmu Strážci Galaxie 3: Bude se umírat a Kraglin dostane větší roli | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest