The Falcon and the Winter Soldier: První marvelovská minisérie zahájila natáčení

The Falcon and the Winter Soldier: První marvelovská minisérie zahájila natáčení | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
K tomu se můžete podívat na první fotku z placu.

Příští rok bude pro Marvel představovat podstatný milník. Studio se totiž vůbec poprvé vrhne na pole minisérií, které budou určené pro vznikající streamovací službu Disney+ a které budou, na rozdíl od dosavadních seriálů klasického střižení, přímo ovlivňovat dění ve filmech. Na podzim roku 2020 se pak dočkáme první z nich - The Falcon and the Winter Soldier. Práce na šestidílné minisérii jsou již v plném proudu, přičemž po dlouhé době konečně začalo natáčení. Dokazuje to i vůbec první fotka, kterou zveřejnil showrunner Malcolm Spellman. U fotky zmiňuje své nadšení a také známou obezřetnost Marvelu, co se sdílení zákulisních fotek týče. Ironií osudu tato obezřetnost dostihla i samotný příspěvek, který už v původní podobě nenajdete. Naštěstí se jako vždy objevili rychlí fanoušci, kteří fotku zachytili ještě před jejím smazáním.

Minisérie The Falcon and the Winter Soldier pojednává o osudech nástupců Captaina Ameriky po událostech Avengers: Endgame. V hlavních rolích se vracejí Sebastian Stan jako Winter Soldier a Anthony Mackie jako Falcon. Dále hrají Daniel Brühl jako Zemo a Emily VanCamp jako Agentka 13. Wyatt Russell se přidal jako U.S. Agent. Scénář píše Derek Kolstad, režíruje Kari Skogland. Minisérii uvidíme na podzim roku 2020. 

Galerie: 5

The Falcon and the Winter Soldier: První marvelovská minisérie zahájila natáčení | Fandíme filmu The Falcon and the Winter Soldier: První marvelovská minisérie zahájila natáčení | Fandíme filmu The Falcon and the Winter Soldier: První marvelovská minisérie zahájila natáčení | Fandíme filmu The Falcon and the Winter Soldier: První marvelovská minisérie zahájila natáčení | Fandíme filmu The Falcon and the Winter Soldier: První marvelovská minisérie zahájila natáčení | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest