Gilded Rage: Jake Gyllenhaal produkuje kriminální thriller dle skutečné události

Gilded Rage: Jake Gyllenhaal produkuje kriminální thriller dle skutečné události | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Kdo se objeví v hlavních rolích?

V roce 2015 jistý Tommy Gilbert zavraždil svého otce, manhattanského multimilionáře Thomase Gilberta Sr. Kolem případu bylo ve Spojených státech docela slušné haló, přičemž Benjamin Wallace napsal v témže roce o případu poutavý text pro časopis Vanity Fair. Tenhle tragický příběh (Tommy dostal za vraždu 30 let v chládku) se rozhodli do podoby scénáře zpracovat Charlie McDowell a Justin Lader, když přepracovali prvotní verzi z pera E. Maxe Freye. Nakonec se povedlo získat pro projekt nazvaný Gilded Rage finanční krytí (XYZ Films), k čemuž přispěl jako producent i Jake Gyllenhaal. Na režijní sesli usedne sám McDowell a k ruce bude mít vcelku slušný herecký ansámbl.

V hlavních rolích se totiž představí Christoph Waltz, Lily Collins a Bill Skarsgard. Waltze zřejmě netřeba blíže představovat, ale můžeme připomenout jeho nadstandardní herecké výkony ve snímcích jako Hanební parchanti, Nespoutaný Django či Spectre. Příští rok se na něj můžeme těšit například v bondovce Není čas zemřít. Půvabná Lily Collins se zapsala do srdcí filmových fanoušků zejména díky romantickým filmům jako Spisovatelé, S láskou, Rosie nebo Pravidla neplatí. Letos jste ji mohli vidět v životopisných dramatech Tolkien a Zlo s lidskou tváří. Třetí do party pak bude Bill Skarsgard alias Pennywise z kingovek To a To Kapitola 2. První klapka by měla dle dostupných informací padnout na jaře 2020.

Zdroj: Deadline

Galerie: 4

Gilded Rage: Jake Gyllenhaal produkuje kriminální thriller dle skutečné události | Fandíme filmu Gilded Rage: Jake Gyllenhaal produkuje kriminální thriller dle skutečné události | Fandíme filmu Gilded Rage: Jake Gyllenhaal produkuje kriminální thriller dle skutečné události | Fandíme filmu Gilded Rage: Jake Gyllenhaal produkuje kriminální thriller dle skutečné události | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest