Beer with Travel - Transsibiřská magistrála: V hlubinách FandimeFilmu.cz se zrodila knížka

Beer with Travel - Transsibiřská magistrála: V hlubinách FandimeFilmu.cz se zrodila knížka | Fandíme filmu
Až si budete chtít dát pauzu od čtení o filmu, zkuste něco cestopisného. Dva členové našeho týmu připravili knížku z cesty napříč Ruskem.

Náš programátor Vláďa většinu dne tráví u počítače a přivádí k životu weby, jako je třeba právě tenhle. Když to ale jen trochu jde, počítač zavírá, bere batoh na záda a vyráží na cesty. Ideálně vlakem. Jeho snem dlouho bylo procestovat slavnou Transsibiřskou magistrálu, a tak to s kamarádem Honzou jednoho krásného dne skutečně podnikli. Ze svých zážitků dali dohromady cestopisné povídání, já (Anarvin) jsem měl čest jim text editovat a před pár dny definitivně vyšla knížka Beer with Travel - Transsibiřská magistrála aneb s pivem v ruce od Finského zálivu k Japonskému moři.

Jak už obsáhlý název napovídá, Vláďa s Honzou se u cestování příliš nestresují. Nejedou za pár korun stopem, ani si nepotrpí na tryskáče. Prostě chtěli zažít kouzlo ruských lůžkových vlaků, poznat obyčejné Rusy, ochutnat ruské jídlo a pivo a nikam se zbytečně nehnat - Když má nějaká památka zrovna zavřeno, tak se nic neděje, za rohem je jiné zajímavé místo. Knížka je tak soubor postřehů a anekdot, ukazuje, jak se dá taky cestovat a jaké je vlastně obyčejné, každodenní Rusko, mimo optiku mezinárodní politiky. Vyprávění doprovázejí fotky a ilustrace.

Pokud vás jen trochu zajímá Rusko, vlaky, metro, cestování nebo si prostě jen rádi čtete pohodové historky, určitě koukněte na web Beer with Travel, kde je z knížky k dispozici ukázka a v případě zájmu se dá objednat. Ladislav Zibura při křtu říkal, že se mu četlo jedním dechem, tak snad „naše“ knížka udělá radost i dalším čtenářům.

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest