Mortal Kombat: Filmový reboot se chlubí tradičním videoherním logem

Mortal Kombat: Filmový reboot se chlubí tradičním videoherním logem | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Kung Lao našel svého představitele. Scenárista chválí kostýmy a rekvizity.

Mortal Kombat pokračuje v natáčení, odkud se k nám dostala fotka klapky s logem draka, které je pro videoherní sérii poznávacím znakem už od začátku. Symbol i text je zbarvený v červené barvě. Jestli má evokovat krev či má snad mít hlubší význam nebo ne, čert ví. Fotku sdílel na Instagramu Lewis Tan, jehož role ve filmu je stále zahalena rouškou tajemství. Dříve se spekulovalo, že si zahraje šaolinského mnicha jménem Kung Lao, ale tenhle zápasník bude mít nakonec tvář kaskadéra Maxe Huanga ze snímků Kingsman: Tajná služba a Hitman: Agent 47. Proč se otálí s odhalením Tanovy postavy je záhadou. Jednou ze spekulací je, že v rebootu ztvární Colea Turnera, což je úplně nová postava, která se v žádném dílu videohry nikdy neobjevila a figurovala jako hlavní hrdina ve staré verzi scénáře.

O svoje pocity z natáčení se nedávno podělil scenárista Greg Russo. Kdyby prý nebyl fanoušek Mortal Kombat, tak by mu prý stejně z toho všeho co viděl spadla čelist až na zem, protože kostýmy, masky a design zbraní vypadají podle jeho slov neskutečně. Doufejme, že v blízké době se objeví nějaké fotky, abychom se mohli přesvědčit na vlastní oči i my ostatní.   

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

First blood... It has begun. #MortalKombat

Příspěvek sdílený LEWIS TAN (@lewistanofficial),

Série Mortal Kombat začínala v roce 1992 jako klasická automatová bojovka, kterou od konkurence odlišovala fantasy příchuť a vysoká míra explicitního násilí. S postupem let se série dočkala ohromného množství pokračování i filmového zpracování z roku 1995, které nastartovalo kariéru Paula W.S. Andersona. Nový snímek zrežíruje jako svůj debut Simon McQuoid, podle scénáře Grega Russoa. Hrdinou snímku má být blíže nespecifikovaný hrdina, který bude vtažený do interdimenzionálního turnaje, během kterého si začne uvědomovat svůj skutečný potenciál. Produkuje James Wan, česká a slovenská premiéra jsou naplánované na 4. 3. 2021.

Zdroj: HN Entertainment

Mortal Kombat

23.04.2021 | USA, Kanada
Akční, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 2

Mortal Kombat: Filmový reboot se chlubí tradičním videoherním logem | Fandíme filmu Mortal Kombat: Filmový reboot se chlubí tradičním videoherním logem | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest