Terminátor: Temný osud: Je to oficiální, po letech je série opět mládeži nepřístupná

Terminátor: Temný osud: Je to oficiální, po letech je série opět mládeži nepřístupná | Fandíme filmu
Paramount Pictures
Zobrazit dalších 11 obrázků
Drsná bude také nová verze hororu The Grudge.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Naposledy byl Terminátor mládeži nepřístupný v roce 2003, kdy šla do kin Vzpoura strojů. Tehdy šlo o jeden z posledních záchvěvů vlny drsných akčních filmů, kterou od 80. let minulého století vedli právě herci jako Arnold Schwarzenegger, představitel zabijáckého Terminátora. Následně Arnold odešel do politiky, společně s Teminator: Salvation se série částečně restartovala a také se zásadně transformovala. Z drsné školy a akčních hvězd se přesedlalo na zábavu pro celou rodinu a bombastické triky. V téhle podobě se točil následně i Terminátor: Genisys, nicméně ani jeden ze snímků nebyl jednoznačným úspěchem. Recenze byly vlažné, tržby nebyly ideální a po každém z obou snímků se série vlastně vždycky znovu restartovala.

S novým Terminátorem: Temným osudem se tak tvůrci snaží maximálně vrátit ke kořenům, doufajíce, že tak znovu naleznou ztracené kouzlo. Scénář opět napsal James Cameron. Všechny filmy, ke kterým scénář nenapsal, se ignorují. Opět máme čekat bezprostřední, relativně krátkou honičku s robotem zabijákem, stejně jako v prvních dvou filmech. V jedné z hlavních rolí se po letech vrací Linda Hamilton jako Sarah Connor a všechno to bude mládeži nepřístupné.

Z počátku o tom sice nebylo jednoznačně rozhodnuto a film se točil tak, aby filmaři v případě potřeby mohli zatáhnout ruční brzdu a nabídnout do kin cenzurovanou podobu, ale nakonec se se studiem podařilo domluvit na tom, že mládeži nepřístupná verze je ta jediná pravá. Teď film definitně dostal „rating R“ (film do 17 let nepřístupný bez doprovodu dospělé osoby) od americké agentury MPAA a víme přesně, proč jej dětičky nesmí vidět: Po celou dobu se mluví neslušně, čeká na nás násilí a krátký okamžik nahoty.

Dole v galerii najdete nejnovější plakát a fotky, na další stránce se věnujeme ještě ratingu snímku The Grudge.

27 let po událostech Terminátora 2 vysílá Skynet z budoucnosti nového modifikovaného Terminátora z tekutého kovu (Gabriel Luna), aby zlikvidoval Dani Ramos (Natalia Reyes), hybridního kybernetického člověka (Mackenzie Davis) a její přátelé. Sarah Connor (Linda Hamilton) jim přijde na pomoc, stejně jako původní Terminátor (Arnold Schwarzenegger), aby bojovali za budoucnost. Produkuje James Cameron, scénář napsal Billy Ray, režíruje Tim Miller. Premiéra v Česku i na Slovensku již 30.10. 2019.

Další kapitola »

Terminátor: Temný osud

01.11.2019 | USA
Akční, Sci-Fi
Info o filmu

Galerie: 12

Terminátor: Temný osud: Je to oficiální, po letech je série opět mládeži nepřístupná | Fandíme filmu Terminátor: Temný osud: Je to oficiální, po letech je série opět mládeži nepřístupná | Fandíme filmu Terminátor: Temný osud: Je to oficiální, po letech je série opět mládeži nepřístupná | Fandíme filmu Terminátor: Temný osud: Je to oficiální, po letech je série opět mládeži nepřístupná | Fandíme filmu Terminátor: Temný osud: Je to oficiální, po letech je série opět mládeži nepřístupná | Fandíme filmu Terminátor: Temný osud: Je to oficiální, po letech je série opět mládeži nepřístupná | Fandíme filmu Terminátor: Temný osud: Je to oficiální, po letech je série opět mládeži nepřístupná | Fandíme filmu Terminátor: Temný osud: Je to oficiální, po letech je série opět mládeži nepřístupná | Fandíme filmu Terminátor: Temný osud: Je to oficiální, po letech je série opět mládeži nepřístupná | Fandíme filmu Terminátor: Temný osud: Je to oficiální, po letech je série opět mládeži nepřístupná | Fandíme filmu Terminátor: Temný osud: Je to oficiální, po letech je série opět mládeži nepřístupná | Fandíme filmu Terminátor: Temný osud: Je to oficiální, po letech je série opět mládeži nepřístupná | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest