Oldboy: Josh Brolin si oholil hlavu

Oldboy: Josh Brolin si oholil hlavu | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Jsou tu další fotky z natáčení. Navíc přidáváme oficiální synopsi a srovnání s původním filmem z pohledu Elizabeth Olsen.

Natáčení nového Oldboye před nějakým časem konečně začalo, a tak jsme nedávno mohli vidět první fotky z natáčení. Ve fotkách budeme pokračovat i tentokrát – dole v galerii si můžete prohlédnout vysvaleného Joshe Brolina, který se nechal ostříhat skoro dohola, a Elizabeth Olsen, která je za drsnou holku – s líčením to nijak nepřehání a na její ruce můžete vidět tetování. A co to stojí vzadu za Joshem Brolinem za čerta? Nicméně pořád jde o poměrně nic neříkající snímky, které nám toho o filmu příliš neprozradí. Podobně vágní je i první synopse:

Příběh pojednává o reklamním řediteli (Josh Brolin), který je unesen a bez jakéhokoliv náznaku vysvětlení držen dvacet let na samotce. Když je znenadání propuštěn, je posedlý myšlenkou na odhalení totožnosti svého krutého věznitele, ale i na svobodě zjišťuje, že je stále zapleten v konspirační pavučině, utkané k jeho dalšímu mučení. Cesta pomsty ho dovede k nešťastnému románku s mladou sociální pracovnicí (Elizabeth Olsen) a nakonec také k nepolapitelnému muži (Sharlto Copley), jenž domněle drží klíč k jeho spáse.

Pokud jste viděli Parkova Oldboye, pak vidíte, že na první pohled nová adaptace Spika Lee nepřináší nic nového. S takovým názorem se vehementně snaží bojovat Elizabeth Olsen, která v nedávném interview zdůrazňovala, že se určitě nejedná o remake, ale o novou adaptaci komiksové předlohy (přičemž Parkův Oldboy se prý původní mangy držel poměrně volně), která je navíc zasazena do současnosti, takže si filmaři dali záležet, aby detaily příběhu náležitě odpovídaly technologickému pokroku. Herečka nového Oldboye přirovnala k americké adaptaci hororového románu Ať vejde ten pravý, která se také doslovně nedržela švédského filmu, ale přistupovala k románu vlastní cestou. Osobně to nepovažuji za příliš šťastné přirovnání. Americké Let Me In v žádném případě není špatný film a najdeme v něm řadu zajímavých momentů, ale vedle výrazně osobitějšího Låt den rätte komma in působí poměrně zbytečně. Přejme Oldboyovi ať se mu nestane to samé.

Zdroje: Empire, Filmofilia, Daily Mail

Galerie: 3

Oldboy: Josh Brolin si oholil hlavu | Fandíme filmu Oldboy: Josh Brolin si oholil hlavu | Fandíme filmu Oldboy: Josh Brolin si oholil hlavu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest