Safe Haven: Trailer a fotky z romantické limonády

Safe Haven: Trailer a fotky z romantické limonády | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Máte rádi snímky jako Milý Johne nebo Talisman? Pokud ano, bude Safe Haven určitě váš šálek kávy. AKTUALIZOVÁNO o plakát.

Safe Haven je již šestnáctým románem úspěšného amerického spisovatele Nicholase Sparkse, jehož díla jsou v posledních letech hojně využívána jako předlohy k hollywoodským dojákům. Letos v létě brázdila plátna kin adaptace jeho bestselleru The Lucky One (Talisman), v níž se americký veterán války v Iráku v podání Zaca Efrona snažil vyrovnat s válečnými hrůzami a získat srdce překrásné vychovatelky psů v podání Taylor Schilling. Jednalo se o nezávadnou romanci, jež si sice mohla o nějaké hloubce či osudovosti nechat zdát, leč jako oddychovka posloužila vcelku obstojně. Činorodý spisovatel však nezahálí a filmová studia jsou si toho dobře vědoma a už odkoupila práva na adaptování jeho posledních dvou románů Safe Haven (2010) a The Best Of Me (2011). Právě snímek Safe Haven se nedávno dočkal první upoutávky.

V hlavní roli se představí charismatický Josh Duhamel, jehož si jistě pamatujete z trilogie Transformers nebo zpackaných romantických komedií Rande v Římě či Pod jednou střechou. Chvíli se spekulovalo o tom, že by o hlavní ženskou roli mohla mít zájem Keira Knightley. K dohodě však nedošlo a nakonec byla obsazena Julianne Hough. Pravděpodobně vám její jméno nic neříká, poněvadž tato mladá blondýnka stále čeká na velkou příležitost. Minulý rok se představila v remaku tanečního filmu Footloose a mihla se i v muzikálu Varieté (Burlesque) z roku 2010, kde zářila popová hvězda Christina Aguilera. Letos jsme ji mohli spatřit po boku Toma Cruise ve výborně obsazeném muzikálu Rock of Ages, jenž byl nakonec velkým diváckým zklamáním. Hough by měla ztvárnit roli Katie, mladé ženy s tajemnou minulostí, která přijíždí do malého městečka v Severní Karolíně. Seznámí se zde s ovdovělým majitelem obchodu a jeho dvěma dětmi, přičemž postupně spolu naváží milostný vztah. Avšak temná minulost dívku neustále pronásleduje a stojí v cestě jejímu štěstí.

Otřepaná zápletka o naději a druhých šancích sice nezní příliš originálně, ale na režisérském postu figuruje jméno Lasse Hallström (Pravidla moštárny, Čokoláda, Milý Johne, Lov lososů v Jemenu), tudíž naděje na solidní žánrovku existuje. Rozhodně to bude přeslazené a naivní, ale i tak se může jednat o nenáročnou a příjemnou podívanou. Fandy seriálu Jak jsem poznal vaší matku potěší, že ve vedlejší roli se na kus řeči zastaví Cobie "Robin" Smulders.

V galerii naleznete několik fotek z filmu a současně můžete zhlédnout první trailer.

Trailer: Safe Haven

Galerie: 5

Safe Haven: Trailer a fotky z romantické limonády | Fandíme filmu Safe Haven: Trailer a fotky z romantické limonády | Fandíme filmu Safe Haven: Trailer a fotky z romantické limonády | Fandíme filmu Safe Haven: Trailer a fotky z romantické limonády | Fandíme filmu Safe Haven: Trailer a fotky z romantické limonády | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest